Filmkväll {Kapitel 28}

1.8K 57 4
                                    

~Sofies Perspektiv~

Jag gick ur duschen med en handduk runt kroppen och en handduk runt håret. Oscar satt fortfarande i sängen. "Äntligen är du klar!" Sa han "va jag borta länge eller? Har du saknat mig?" Sa jag och skrattade lite "ja typ en hel halvtimme! Klart jag saknar min babe" svarade han och jag log "kom hit och ge mig en kram" sa jag han reste sig upp och började gå mot mig. Jag rättade till handduken och satte den lite tightare runt min kropp. "Det gör inget om handduken trillar, Lucas är nere hos Erika och Nicklas och Anton sover, de är bara du och jag här." Sa han och jag sa "vill du jag ska gå runt naken hela tiden eller?" Jag skrattade och det gjorde han också."ja något i den stilen" jag skrattade lite till. Han stog framför mig nu "kom hit ditt lilla peddo" sa jag och öppnade armar. Han gick närmare och la sina armar runt min midja.

Jag kände hur Oscar försökte dra ner handduken och efter en stund lyckades han. Handduken föll ner till golvet och ligger nu runt mina fötter. Oscar skrattade "Oscar fönstret är upp rullat, folk kan se mig naken nu, ge mig handduken" jag tryckte min kropp lite närmare Oscars så ingen av mina grannar skulle se mig naken. Han gjorde som jag sa och tog upp handduken från golvet. Jag släppte kramen och vände mig om för att reta Oscar lite. Han gav mig handduken och jag vände mig inte om igen förens jag hade handduken runt mig igen.

Jag gick fram till fönstret och rullade ner gardinen. Sen gick jag fram till min garderob och började leta efter något att ha på mig. Jag hade bara gamla kläder här men det fick bli ett par mjuka shorts och ett enkelt linne. Jag byter om igen innan vi går hem. Håret lät jag vara i handduken. Oscar hade också tagit på sig sina kläder och vi gick ner till köket.

"Godmorgon! Har ni sovit gott?" Frågade mamma när vi kom ner. "Godmorgon, jo da, bara lite oväsen som störde" sa Jag och Oscar skrattade åt mig. Mamma va knall röd i ansiktet nu "vart är pappa, Anton och Lucas?" Frågade jag och hon svarade "pappa är i affären och köper frallor, Anton sover och Lucas är i soffan" jag nickade.

Jag gick fram till mamma och gav henne en kram "jag är verkligen jätte glad att ni är tillsammans igen mamma" sa jag och hon kramade tillbaka. "Jag också" jag hörde på rösten att hon log. Vi släppte kramen och jag såg två stora sugmärken på hennes hals. Hon märkte att jag kollade på märkerna och täkte över dom med handen. Sen kollade hon på min hals och jag hade helt glömt bort mina sugmärken. "Det verkar som att Nicklas och jag inte är dom ända som har haft lite kul" sa mamma och pekade på min hals. "Dom är gamla" sa jag och drog ner handduken från håret och gömde märkerna med mitt hår "hur gamla?" Frågade mamma och skrattade "det du" sa jag och gick tillbaka till Oscar. Han la sin ena arm runt min midja och pussade mig på kinden "jaja, de finns lite frukost framme på bordet men frallorna kommer snart" sa mamma och jag nickade "jag är inte så hungrig så jag väntar på frallorna, är du hungrig Oscar?" Frågade jag och han skakade på huvudet.

Vi gick och satte oss i tv-rummet, där låg Lucas och sov. Min mobil började plötsligt ringa och det stog Ogge på displayen

(O= Ogge S= Sofie)

S: Hej Ogge!

O: Tja Sofie! Vart är Oscar?

S: han är här, va då da?

O: han svarar inte i telefonen

S: den är nog på laddning.

O: okej!

S: vill du prata med honom?

O: nej jag kan prata med dig, Hanna och jag undrar bara om ni vill ha filmkväll med oss ikväll, bara vi och Felix och Omar, och Anton om han vill såklart

S: jag kan fråga Oscar vänta lite

"Vill du ha filmkväll med grabbarna och Hanna ikväll?" Frågade jag Oscar och svarade "ja"

S: aa de vill vi, Anton sover nu men jag frågar han sen, ska vi va hos oss?

O: javisst de blir bra! När ska vi komma?

S: kom runt 8 ikväll, smsar du Felix och Omar?

O: ja de gör jag, vi ses

S: japp hejdå!

O: hej då

********************************************************************************************************

Tiden hade flugit iväg, nu va Oscar och jag hemma och dom kommer vilken sekund som helst. Vi hade beställt pizza och köpt läsk, allt va fram dukat på bordet.

Det ringde på dörren och Oscar gick och öppnade. Jag satt i vardagsrummet och matade Lucas. Han rapade och ville inte ha mera. Jag ställde mig upp och gick mot dörren också. I dörröppningen stog Felix och Omar "kom in" sa jag och Omar gick direkt fram till mig och började gulla med Lucas "vill du hålla?" Frågade jag och han nickade glatt. Jag gav Omar Lucas och han började springs runt och dansa i cirklar med Lucas. Lucas skrattade och det gjorde Omar också "så söta haha" sa Felix och gjorde ett hjärta med händerna till Omar och Lucas. Oscar och jag skrattade, Omar bara sket i vad Felix sa och fortsatte springa runt och leka med Lucas.

Det knackade på dörren igen och nu öppnade jag. Där stog Hanna och Ogge. "Hej!" Sa jag och båda svarade hej tillbaka "gå in i vardagsrummet och kolla på Omar" skrattade jag och dom gick snabbt dit. Oscar stog och snackade med Felix och båda stog med ryggen emot mig. Jag sprang fram till Oscar och hoppade upp på hans rygg "hej" sa jag och skrattade lite "amen hallå där snygging" svarade han och skrattade tillbaka. Han började springa runt på golvet lika dant som Omar och jag antar att dom andra filmar. Haha

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej! 3 kommentarer på detta kapitlet och jag lägger ut ett till kapitel idag! ;) kommentera och rösta sötisar😘

Så långt bort, men ändå så nära! - The Fooo (Oscar Enestad)Where stories live. Discover now