KP🏖39

9.4K 446 1
                                    

"Girmek istemiyorum Onur! Sıcak yatağıma geri götür beni."

"Olmaz güzelim. Hadi ama alt tarafı bir der-" duraksadı. Baktığı yöne baktım. Kaşlarımı çatıp geri Onur'a baktım. "Hayır ama ya! Burada da rahat bırakmadı beni keltoş. Başka okula geçeceğim derken buradan mı bahsediyormuş? Şansıma tüküreyim." dedi avucunu alnına bastırarak. Gülmeye başladım.

"Yükselenin şanssızlık, Güneş sistemi."

Gülümsedi. "Kim diyor? En büyük şansım yanımda."

"Şimdi öpesim geldi bak."

Yanağını gösterdi. Göz devirdim. "Hevesim kaçtı." deyip kaçıştım. "Yazıyorum bunu bir kenara." deyip parmağını salladı. Güldüm. Onunla çocuk olmak en güzel şeydi sanırım.

"Bu kız bana yürüyor lan."

Kaşlarımı kaldırdım. Kız ilk bana bakış attı, sonra da Özgür'e. Özgür'e bakarken gülümsedi. "Kanka, koşuyor bence." diye mırıldandım. "Büşra beni kaybediyor." son hecesini uzatarak söylemişti. Güldüm. "Bence de."

"Kız, yüksek derecede miyop sanırım. Seni beğenmesinden bunu anladım."

Onur'un koluna vurdum. "Onur deme şöyle şeyler. Gideri var bence." deyip Özgür'e baktım. Sırıttı. "Sevdiğim var. Sana yüz veremem." dedi. Onur kaşlarını çatıp, kolumu tuttu. "Sizi buraya gömerim. Deli etmeyin lan beni! Sevgilinin yanında bunu söylemeye utanmıyor musun?"

"Yo."

Kaşlarını kaldırdı. Gözleri etrafı taradı. Gözleri bir noktada takılı kalırken mırıldandı, "Özgür şu kız bana yazan kız değil mi?"

"Nerede lan? Ha evet."

Kaşlarımı çattım. "Çek oradan gözlerini." deyip kafasını bana çevirdim. Güldü. "Kıskanç bir Prenses. En sevdiğimden ama ben de öyleyimdir. Kısasa kısas olur."

Gözlerimi devirdim. Çağla ve Çağrı yanımıza geliyordu. "Nerede kaldınız? Zil çalacak şimdi." diye sordum. Çağrı, omuz silkti. "Kanka oyalandık biraz. Geç kalmadık neyse ki."

Zil çalarken üst kata çıkıyorduk. Büşra, Çağrı, Çağla ve ben aynı sınıftaydık. Onur ve Özgür farklı sınıftaydı. Dudak büktüm. Sınıfın yellozu Selin, o sınıftaydı. "Onur, Selin diye bir kız var, uzak durun ondan. Herkese yavşıyor. Yakışıklısın. Neden yakışıklısın sen ya? Git tipsizleş, kertenkele surat ol."

"Mal taklidi mi yapıyorsun diyeceğim de normal halin bu. O yüzden tanımıyormuş gibi yapacağım."

Yanımdan uzaklaşırken kaşlarımı çattım. "Yiyorsa yap onu da sıçayım ağzına!" diye bağırdım. Orta parmağını gösterdi. Ağzım "O" şeklini alırken, Özgür enseme vurup kaçtı. "Burada benim üstüme oynanılıyor ya! Adalet mi bu?"

"Adalet kadın ismi burada kanka."

Suratımı buruşturup Çağrı'nın kafasına vurdum. "Konumuz bu değil!" dedi Çağla. Onayladım.

Güneş sistemim
Seni özledim.

Çağmal Bey
Kanka gruba yazdın. Ağlqğqşqğşqğqşq

Hande
Bir şeyi düzgün yap ya artık! ağalişqğqşqiqş

Özgür
Benden malları da varmış.

Büşra
Bugün de başkasının yerine utandık.

Güneş sistemim
ÜSTÜME GELMENİZ BİTTİYSE DERS ÇALIŞÇAM. CANIMIN KEYFİ BÖYLE CÜMLE ALEME YAZMAK İSTEDİ. SİZE NE AQ?

Çağmal Hanım kişisi Özgür kişisini çıkardı

Çağmal Hanım kişisi Büşra kişisini çıkardı

Çağmal Hanım kişisi Çağmal Bey kişisini çıkardı

Çağmal Hanım kişisi sizi çıkardı

Kumsal Prensesi|Texting|Where stories live. Discover now