Kapitel 7

31 1 0
                                    

Mitt rum var vitt tapetserat, i det fanns enfin krämfärgad himmelsäng, lite för ljust om du frågar mig. Men jag är ju himla
van vid svart efter alla år i "helvetet". På dagarna får jag lära mig olika grejer, jag får liksom välja vilka lektioner jag vill ha varje vecka och så. Idag är min första skyttelektion. Även fast jag har krafter vill jag lära mig skjuta pilbåge! Dom flesta har fortfarande inte accepterat mig, men jag försöker att bara bry mig om dom som har. Det är svårt, eftersom det nästan bara är 1/10 som har accepterat mig. Eller, rättare sagt, Eleonora och Eve är dom som har. Vakterna smyger efter mig när dom tror att jag inte ser. Några andra vänner än Eleonora är det inte tanke på. Flera i byn är upprörda men dom litar på sin drottning och kung, då och då kommer någon och klagar över mig. Det gör mig arg och bekymrad, vad händer om dom slutar skydda mig? Och om jag försvarar mig med krafterna kommer dom väl tro att jag är som min mamma?
***
Jag rycktes ur mina dystra tankar när Fiona kom och hämtade mig, jag tyckte det var supercoolt när dom sa att min skyttelärare var kvinna. Men även här kunde jag inte låta bli att bekymra mig för hur hon skulle behandla mig. Men lektionen gick faktiskt bra, Fiona respekterade mig, och jag hade en förvånads värd talang för skytte!!

Cassandra BlackTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon