YASAK ELMA 16.BÖLÜM

3.2K 83 16
                                    



Gözlerimi onun gözlerine sabitlemişken tıpkı film sahnelerinde olduğu gibi telefon çaldı. Başımı öne eğdim çalan telefon onunkiydi kollarının arasından ayrıldım. Gülümsedi çalan telefonunu açtı bir şeyler demem gerekir miydi beni yanlış anlamış mıdır acaba neden öylece bakmaya devam ettim ki ne kadar salaktım. Görüşmesi bitince bana döndü. Bir şey söylemek zorunda hissettim kendimi.

"Hay allah uyuyakalmışım aslında hiç adetim değildir film izlerken uyumam ben aslında genel olarak bir aktivite yaparken uyumam. Sanırım yorgun düştüm filme başlarken uykum yoktu nasıl böyle biranda uyudum bende bilmiyorum bu filmi bin kez de izlesem aynı heyecanla izlerdim ben çok konuştum değil mi film keyfini de berbat ettim."

Yüzüme baktı bir süre kısa bir kahkaha attı.

"Hayır canım olur mu bende uyumuşum normalde film izlerken bende uyumazdım yorulmuşuz demek ki."

Gülümsedim evet daha fazla bu odada kalmamın anlamı yok çık Aslı hadi arkanı dön gitsene kızım ne diye çocuğun yüzüne aval aval bakıyorsun hala.

"Oldu o zaman ben gideyim."

Kafa salladı. Arkamı döndüm.

"Aslı."

Aynı hızla tekrar ona döndüm.

"İstersen vizyona giren filmlerden birine gideriz bir ara orda da uyumak yok ama."

Kıkırdadım kafa sallayıp çıktım odadan. Kalp atışlarım düzensizleşmiş hızla atıyordu çok hızlı.! Odaya çıktım. Aynada kendime baktım bir suç işlemiş gibiydim. Gözlerimi kapattım o an neden onu öpmek istedim ki. Bu doğru değildi. Yanlıştı. Günahtı. Yasaktı.! Sanırım anlık bir şeydi yoksa o sadece iyi bir dosttu Emrah gibi ya da kızlar gibi ama Sinan gibi değildi işte Sinan'dan hoşlanıyordum seviyordum ona bakarken içimde garip şeyler oluyordu bugün aynısı az önce o odada olmuş olabilir miydi? Yo hayır hayır Aslı sil bunları o Savaş'ın kardeşi. Çalan telefon melodim ile kendime geldim Ceren arıyordu açtım hemen.

"Niloyam."

"Tosbiğim."

Nasıl özledim sesini bile duymak rahatlatırdı beni.

"Özledim gelin artık."

"Yarın oradayız. Buluşalım konuşacak ne çok şey birikti değil mi?"

Gülümsedim birikmez mi. Hem de ne çok.

"Sorma yarın öğlen biraz işim var ama."

Ceren yargılayıcı ses tonu ile "Neymiş?" dedi. Ee bir ay oldu sonuçta onlar geliyor onları görmemek için bahanemin önemli olması gerekti doğal olarak. Bahane de değildi aslında.

"Kimsesiz çocuklar için şarkı söyleyeceğiz Barış'la provamız var ama provadan sonra gelirim kesin."

"Aaa ne güzel şarkı demek bizde gelebilir miyiz? Barış'la düet mi olacak? Kocan seni yarın bırakır mı provadan sonra hem bak tek gel o adamı istemiyorum."

Az soluk al be Niloya'm bu neyin sorgusuydu amma sordun.

"Gelebilirsiniz tabiki. Evet düet olacak bir şekilde hallederim ve gelirim onsuz merak etme."

Küçük bir mutluluk çığlığı attı.

"Kocaman öpüyorum o zaman seni gelirken istediğin bir şey var mı?"

YASAK ELMAWhere stories live. Discover now