YASAK ELMA 23.BÖLÜM

2.9K 77 34
                                    


Sessizdi bir süre gözleriyle süzdü beni baktı, yutkundu gözünün önüne düşen saçlarını geriye attı.

"Olamazsın. Ben senin aşık olacağın doğru kişi değilim. Kendine yanlış olmayan mutlulukla ulu orta aşkını yaşayacağın başka birini bul. Şimdi eve gideceksek gidelim yoksa taksi ile devam edeceğim."

Susturdu beni ağzıma tüm lafları tıkıştırdı. Bir şey söylemeden çalıştırdım arabayı içime konuştum. Doğru kişi değilim dedi kime göre neye göre doğru değildi kalbi aklı her şeyi bana denkti doğruydu bas bayağı.! Toplumun kendi oluşturduğu doğru ya da yanlışlar umurumda mıydı sanki her şey dos doğruymuş gibi. Kendine yanlış olmayan birini bul dedi sonra yanlış mıydı kendini neden yanlış olarak gördü benim karşılaştığım en iyi doğruydu halbuki ulu orta yaşamaktan kastı neydi ben herkese ilan edelim demiyorum ama bir yolu olurdu elbet mutlu olurduk. Olmalıydık....

Evin önüne gelince inmede bana baktı söyleyecek şeyleri bitmemiş gibiydi.

"Lütfen u şekilde davranmaya devam etme olur mu beni ve kendini zor durumdan bırakma sen ve ben diye bir şey asla olmaz. Her şey için teşekkür ederim yanımda olduğun yardım ettiğin heran için minnettarım."

Güldü ve gitti. Beni bu arabada kimsesiz bom boş üzgün halde bıraktı önüme setler ördü aşamayacağımı sandığı duvarların arkasına saklandı bilmiyordu ama anlamıyordu kalbime işlemişti onu görmeden yapamazdım yapmak istemiyordum.

SAVAŞ

Aslı'da önce eve gelmiştim işlerimi erken bitirdim oda geldiğinde birlikte bir şeyler yapabilirdik vakit geçirmek bize iyi gelirdi. Kafamda ne yapsak diye düşünürken odanın kapısı açıldı beni görünce şaşırdı tedirgin oldu ayağa kalkıp yanına gittim yüzüne bir öpücük kondurdum.

"Sevgilim."

Geri çekildi giysi odasına girdi cevap vermeden arkasından gittim.

"Aldınız mı kitabı.?"

Kafa salladı o dilinden bana bir kelime bile çıkması ne kadar zor değil mi? Beni ne zaman seveceksin be Aslım ne olur gör beni artık senin için ölüyorum resmen. Elini tuttum.

"Aç mısın?"

"Yedik kızlarla."

Alnını öptüm.

"Tamam dışarı çıkalım mı?"

Kafasını olumsuz anlamdan salladı.

"Çıkar mısın üzerimi değiştireceğim."

Kolundan tuttum ben kocasıyım onun seviştiği öpüştü ne demek beni kapı dışarı etmek.

"Ben buradayken de giyinebilirsin pekâlâ."

Gözlerini devirdi bluzunu çıkardı siyah dantelli bir sütyeni vardı kendime çektim kollarımdan kurtulmak istedi omzuna öpücük kondurdum.

"Savaş izin veriri misin.? Lütfen."

Pantolonu çıkardı bu kez bu halde karşımda durması bile baştan çıkarmaya yetiyordu ne kadar güzeldi. Dup duru. Sırtında izler vardı kemerin izleri kurumuş ve yara olmuş keşke hiç olmasaydı ama bunu bile bile kendisine yapan oydu üzerine hızlıca bir şeyler geçirdi çıktı giyinme odasından.

"Film izleyelim mi?"

Kafa salladı ona da hayır buna da hayır.

"Ne yapalım istersin."

YASAK ELMAWhere stories live. Discover now