1.

48 3 0
                                    


Leo vyběhla z domu, vzala se sebou trochu tvrdého pečiva, s tím, že dá těm majitelům koní. A tak se vydala na kole na druhou stranu obce.

Kolem ní projíždělo spoustu aut, všude na ni hleděli lidé jako na svatý obrázek. Leo se jen divila, že neví, že tohle je pro koně a ne pro ni.

Když dorazila k bráně, tak sesedla z kola, to opřela o blízkou zítku a vzala sáček s pečivem.

„Dobrý den, je tu někdo?" Zakřičela, ale žádná odezva. Nikde nikdo. Vzala teda kolo a pečivo pověsila na kliku od objektu. Vyjela z druhé strany k pastvinám, koně byli totiž venku.

U elektrického ohradníku znovu seskočila a sedla si na trávník. Sledovala tam tři koně, jeden ryzák a ostatní bělouši. Spokojeně se pásli a Leo si nevšímali. Dívka mezitím zkoumala trávu, když v tom okamžiku uslyšela nějaký křik, nějaké dívky. Ohlédla se. Za stromy za ní, byla písčitá jízdárna. A v ní byla nějaká holka na černém koni. Leo to nedalo a musela sejít dolů se na to podívat. 

Dívka měla očidině nějaký problém a najedno to bylo. Kozlík a dívka letěla ze sedla jako raketa, obličejem do písku. Kůň se jenom zepjal na zadní a předníma zamával ve vzduchu. Potom je zase poližil na zem a kolem dívky se zvedl písek, následně začal kůň cválat všude možně po jízdárně. 

Leo to jen sledovala. 

Anděl bez křídelWhere stories live. Discover now