3.

33 2 0
                                    


Jízdárna zde byla hezké a velmi prostorná, na levé straně byly kavalety, barely a další skokový materiál. Na druhé straně, byla pouze jedna pneumatika. Paní Burke mi přidržela Maxe, Leo na něj bez pomoci vyskočila, přeci jen byl malý, než jiný kůn, na kterém jsem kdy jela. 

Paní následně poodešla k té gumě a sledovala ji. Podle jejích pokynů měla udělat pár koleček v kroku kolem ní. Žádný problém, alespon teda pro ni. Stisknutím holeněmi pobídla Maxe do chůze. Sotva měla poprvé zatáčet, tak zůstal stát. Znovu ho tedy pobídla, žádná reakce. Pobízení ještě několikrát zopakovala, ale Max na nic nereagoval. Paní Burke tedy došla za jezdkyní s nějakým klackem a tím pohrozila Maxe, ten už zase šel. 

Po dvou kolečkách měl Max klusat a Leo vysedávat, ted už nebyl žádný problém. Následně se jí zeptala paní, jestli umí cválat, jezdkyně kývla a ihned pobídla poníka do cvalu, ten chvíli šel jako hodinky, ale pak zastavil, až Leo málem vyhodil ze sedla. Paní už k ní běžela jestli se něco nestalo. Leo se jen otřepala a na požádání seskočila ze sedla. 

"Nic si z toho nedělej, Max si vybírá jezdce..." řekla paní k Leo. Ta se usmála.

"V pohodě, asi jsme si nesedli a on to dal najevo." Řekla k paní.

Pokračování příště...

Anděl bez křídelOnde histórias criam vida. Descubra agora