29. Hiçbir zaman

7.1K 664 370
                                    

🌑🌑🌑

09.03.2017

Bugün de gelmedin Jungkook. Seni görmeyi deli gibi istiyorum ama sen okula bile gelmiyorsun. Söyler misin bu koca şehirde eğer sen okula gelmezsen nasıl karşılaşacağız?

15.03.2017

Dün geri zekalı Jimin yüzde otuz indirim var diye kıyafet aldırdı. Tamam çok beğendim falan ama sen görmedikten sonra ne anlamı var ki güzel giyinmenin? Beni bir kere bu aldığım kıyafet üzerimdeyken görebilecek misin?

22.03.2017

Gel artık orospu çocuğu. Sana yalvarıyorum gel. Yüzünü, mimiklerini unutmaktan korkuyorum. Çok özledim seni Jungkook. Uzaktan görmeyi bile özledim. Sana yemin ederim bir kere bakacağım sadece. Daha fazlasını istemiyorum. Ne olur gel artık.

25.03.2017

Bugün bütün gün okulda seni arayıp gelmediğini sandım ama çıkışta seni görünce kalbim o kadar hızlı attı ki. Beş dakika boyunca camdan yansımanı izledim. Unutmamışım Jungkook. Yüzünün her bir ayrıntısı aklımdaymış. Daha sık gel olur mu?

03.04.2017

Bugün yine çok ağladım. Ne kadar ağlamaktan yorulsam da sana o mesajı attığım için oturup hüngür hüngür ağladım. Her şeyi mahvettim. Seninle arkadaş olma fırsatını bile kendi geri zekalılığım yüzünden kaybettim.

Beni hiçbir zaman sevmeyeceksin değil mi Jungkook? Hiçbir zaman.

13.04.2017

Yine şansıma lanetler okuduğum bir gün daha. Ne güzel okula gelmiştin ve tahtaya kalkıp bir şeyler anlatacaktın. Ben de seni dinleyecektim. Geri zekalı hocanın sen tahtaya çıktığında dersi bitireceği tuttu. Seni sevmem yeterince zor değil gibi seni görmem de zor Jungkook.

16.04.2017

Sana nasıl aşık olduğum hakkında hiçbir fikrim yok Jungkook. Güneşli bir günde, birden yağmaya başlayan yağmur gibi girdin hayatıma. Güneşle birleşen yağmurun oluşturduğu gökkuşağım oldun. Ama sen hayatımı renklendirmedin. Tamamen siyaha boğdun.

25.04.2017

Birbirini seven insanların var olması mucize değil de ne? Peki ya benim seni karşılıksız sevmem? Mucizelere inanır mısın bilmiyorum Jungkook ama ben sanırsam inanmıyorum. Artık hiçbir şeye inanmıyorum.

03.05.2017

Seni sevmek daha ne kadar acı verir diye düşünürken, bir de seni başkasıyla görmenin acısını çekiyorum. İlk başlarda en azından seni görüyorum diye kendimi avuturken, şimdi sana baktıkça kalbim daha çok acıyor.

07.05.2017

Bazen haykırmak istiyorum sana Jungkook. Ne olurdu ki biraz birbirimizle konuşsaydık ya da birbirimize gülümseseydik? Bana baktığın zaman kaçırdığın gözlerin var ya hani Jungkook, sen o gözlerini benden her çektiğinde yok olmak istiyorum. Beni sevmediğini her düşündüğümde yok olmak istiyorum.

15.05.2017

Bugün yine çocuklarla toplandık. Senin bana göre olmadığını, tam bir yavşak insan olduğunu söyleyip durdular. Onlar bir şeyler anlatırken beynime anlatıyorlar ama kalbim beynimin duymasına izin bile vermiyor. Bırakamıyorum işte seni Jungkook. Sadece dumanınla bile bağımlı olmuşum sana. Bir de seni içime çeksem, daha nasıl yaşarım acaba?

no way | taekook Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin