Bölüm 6

5.8K 439 118
                                    

BlueFox: O zaman, 'bu seni üzmeli'

RedCat: Üzmüyor, aksine hoşuma gidiyor. Eğlenceli.

BlueFox: Bir şey merak ediyorum.

RedCat: Söyle.

BlueFox: Beni nasıl tavlamayı planlıyorsun?

RedCat: Yavaş yavaş... Önce bu soğukluğunu kıracağım, sonra da karşına çıkıp kalbindeki tahta yerleşeceğim.

BlueFox: Sadece saçma sapan bir mesajımla gaza geldin ve sevgilinden ayrılıp bana göz koyduğunu söyledin. Bir mesajla bana kafayı taktın kızıl, bu çok saçma.

RedCat: Evet, ben de bugün kendimi sorguladım. Gerçekten bu çok saçma ama içimde tuhaf bir his var maviş. Bu hissi takip edersem çok farklı duygularla dolup taşacakmışım gibi hissediyorum ve bu yüzden, bu hissin peşini bırakmayacağım.

BlueFox: Tekrar söylüyorum, pişman olacaksın. Yol yakınken sevgiline geri dön, bana da yazmayı bırak.

RedCat: Neden?

BlueFox: Karşına sandığın gibi biri çıkmayacak, benimle boşuna oynama.

RedCat: Seninle oynamıyorum.

RedCat: Karşıma ne çıkacağı da önemli değil.

RedCat: Panseksüelim ben, seni görünce sevmeme olanağım yok yani.

Yağız gelen son mesajı sindirmek için birkaç saniye ekrana boş boş baktı. Sonra kendi kendine güldü ve aklına gelen ilk cevabı yazdı.

BlueFox: Ben panseks değilim, şansına küs.

RedCat: Senin cinsiyetin ne? Belki hiç zorlanmadan tavlarım seni?

BlueFox: Sana ne gibi hissettiriyorum?

Yağız sorduğu soruya merakla cevap beklemeye başladı. Hep kendisi gibi konuşmuştu, nasıl hissettirdiğini merak ediyordu doğrusu.

RedCat: Erkek.

RedCat: Doğru mu? Erkek misin?

Tarık BlueFox'un mesajına karşılık verdiğinde kendini bir tuhaf hissetmişti. Panseksüel olduğunu söylemişti, hatta bu doğru da sayılırdı ama hayatı boyunca kızlarla çıkmıştı. Bir erkekle sevgili olmanın nasıl bir şey olacağını tahmin edemiyordu fakat içindeki tuhaf hissi tatmak için yine de istiyordu bunu.

BlueFox: Tuttu varsayalım, beni tavlayabilecek misin?

RedCat: Biraz zor olacak. Hele homofobiksen işim çok daha zor...

Mesajı okurken Yağız'ın kaşları çatıldı. Sebepsiz yere gerilmişti. Telefonunu masaya bırakıp, oturduğu sandalyede arkasına dönerek yatağında yatmakta olan Hasan'a baktı. Elinde telefonuyla yine Mobil Legends oynuyordu.

"Oğlum, seni dinleyerek hayatımın en büyük hatasını yaptım sanırım!" dedi Yağız yakınırcasına.

Hasan oyununa devam ederken, "Ne o? Tavlanıyor musun yoksa?" diye sordu. Sesi umursamaz bir tınıyla yükselmişti ama bir miktar da tereddütlüydü, Yağız'ı mesaj atması için o zorlamıştı ve bu işin sonunda Yağız'ın kalbi kırılırsa kendini çok kötü hissederdi çünkü sebep olanlardan birisi de kendi olurdu.

"Tavlanmak değil de, sanırım konuştuğum kişi erkek ve benim de erkek olmamı umursamadan beni tavlayacağını söyleyip duruyor. Bu durum çok saçma ve tuhaf, kendimi boy x boy hikâyelerinde gibi hissediyorum," dedi Yağız ve masasına dönerek telefonunu eline aldı.

BlueFox: Ders çalışmalıyım.

Yağız telefonunu tekrardan masanın kenarına koyarken Hasan'a dönüp, "Gözlerim kapalı bir şekilde fosseptik çukuruna koşuyormuşum gibi bir ruh hali içerisindeyim Hasan... Hepsi senin yüzünden," dedi.

"Kanka çok darlanma ya, en kötü durumda çocuğu engeller uygulamayı da silersin telefonundan. Kurtulur gidersin, relax yani..."

Yağız bir süre Hasan'ın söylediklerini düşündükten sonra, "Doğru..." dedi ve tekrardan notlarının dağılmış olduğu masasına döndü. Derste karmaşık bir şekilde aldığı notları acilen temize çekmesi gerekiyordu. Kalemini eline aldığında, titreşen telefonuyla kalemi tekrardan bıraktı ve telefonunu eline alarak hızla bildirime girdi.

Gelen mesajı yavaşça, sindire sindire okumaya başladı.

RedCat: Ben erkeğim ve sana dün de söylediğim gibi, ne olduğun ya da cinsel yöneliminin ne olduğu umurumda değil. Sana göz koydum bir kere, seni tavlayacağım.

Eheh merhaba arkadaşlar!
Bir bölümün daha sonuna geldim, karakterler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Not: 🌟BlueFox-Yağız
🌟RedFox/Cat-Tarık
🌟Hasan ve Ali, Yağız'ın şimdiye kadar gördüğünüz arkadaşları.
🌟Hamdi, Muhammet, Nermin ve Yakut da Tarık'ın arkadaşları.

Bir sonraki bölümde görüşmek üzere, bol bol yorum bırakabilirsiniz 💕
Kendinize iyi bakın! 🌸
-artemis.

Bir Mesaj Bırak | #texting✅Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin