_2-ра част_

537 15 1
                                    

След 3 дена в Ню Йорк.

В момента седя с мама на летището и чакаме новия и приятел да ни вземе.Точно след секунда пред нас спря черен матов мерцедес, от който излезе висок мъж със синьо-зелени очи и руса коса.Това трябва да е Тайлър. Мама има добър вкус за мъжете. Той застана пред нас прегърна майка ми, след това я целуна по устните.Обърнах главата си от погнуса и като знам, че ще виждам тази картинка постоянно започва да ми се гади.

-Здравей, Катрин!Аз съм Тайлър приятелят.....

-На майка ми, знам.-казах троснато аз.Мама ме сръчка, а аз я попитах „какво" само мърдайки устни. Тя поклати глава и погледна мъжът стоящ пред нея.

-Извини грубото държание на дъщеря ми.

-Няма проблем, разбирам все пак нов град и нови хора.Ще и е трудно, но ще се оправи.А сега да тръгваме.

След 10 мин. път стигнахме до огромна зграда за която знам, че е негова също така и, че ще живеем на последния етаж.

Когато влязохме в лобито разбрах, че Тайлър има вкус.Всъщност това е мезонет с много апартаменти, в които живеят много заможни хора.

Докато преминавахме лобито за да стигнем до асансьора всички служители поздравиха весоло Тайлър с което разбрах, че е спечелил уважението им.

След като влязохме в него той натисна бутонът с цифрата 10 на него.Това ме води до мисълта, че ще сме доста на високо което, доста ми харесва.След сигнала, който ни показа, че сме стигнали вратите на асансьора се отвориха и пред нас се показа красива тъмна дървена врата с позлатена дръжка.С влизането в апартамента се учудих от размера му, отвън не изглеждаше толкова голям.

-Това е моят дом следователно е и ваш.-каза Тайлър.

-Много е красив.-току-що получи комплимент от мен и с нетърпение искам да видя стаята си.

-Радвам се, че ти харесва.Сега върви да видиш стаята си за да си починеш, след това аз и майка ти също.-каза той.

-А накъде да ходя?-попитах и го погледнах.

-По стълбите нагоре и последната врата в дясно.

-Добре тръгвам!

Взех два от куфарите си и се запътих към стаята.Тъкмо съм пред последната стая и вратата се отвори.Обърнах се и видях полу-голо момче, което стои до нея.Прехапах несъзнателно долната си устна.Бързо се осетих и сбръчках веждите си към застаналото мусколестото момче.

-Коя си ти?-здрав мъжки глас излезе от устата му.

-Явно не са те оведомили!-казвам.

-Явно да! Та коя си ти?Новата прислужница?-попита отново, аз прислужница, така като ме гледа само на прислужница не приличам.

-Като ме гледаш така на прислужница ли ти приличам?-нищо не каза само се засмя.-Аз съм доведената ти сестра!-казах аз и видях как ченето му удари пода. Усмивката изгря на лицето ми и продължих.

Направих още две крачки и бях пред вратата на стаята ми.Отворих вратата и моята уста последва неговата.Как може човек да има такъв вкус, ето я и нея:

Забелязах, че на бюрото има всичко нужно за училище

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Забелязах, че на бюрото има всичко нужно за училище.Видях също и  двойна дървена врата и се запътих към нея.Отворих вратата и бях зашеметена, това е гардеробна на половината на размерите на стаята.Видях и друга врата, която е за банята, но все още не ми се ходи да я видя.Има двойна стъклена врата, която води до терасата от, която се вижда малка час от големия Ню Йорк. Имам много дрехи и затова ще започвам да подреждам по закачалките.

************СЛЕД ЧАС*************

Почти приключвах когато вратата се отвори, а на прага стоеше.............

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Хей хора жива съм😂😂😂.Та така това е новата част дано ви харесва.Момчето горе на снимката е доведения брат на Катрин, а неговото име ще разберете в следващата глава, а също така и кой прекъсва Катрин.

Дано ви хареса следваща глава много скоро.

Много ви обичам ❤❤❤❤❤❤

#619 думи

_КРАСИВ НЕГОДНИК_Where stories live. Discover now