_14-та част_

216 7 4
                                    

В предишната част:

-По красива от това не знам дали можеш да станеш!-засмя се той, от къде я вади тая енергия рано сутрин. - Извинявам се за ранното събуждане, но знаеш, че в нашия бизнес е така.-за съжаление е много прав.-Но ти звъня за да ти кажа какво става с канадците.-потрих с длани очите си и се изправих в седнало положение.

-Слушам!

В тази част:

-Тъй като няма да дойде Фадил Ертан на срещата.-ама разбира се.- Ще дойде синът му Диего Ертан. И до преди малко разговарях с него и каза, че искал преди преговорите да направи гонка с теб, защото чувал хората да казват, че си била много добра, а той не вярвал.-ах как мразя да ме подценяват.-Ако си съгласна за гонка и го победиш ще има среща, но ако не го победиш тя няма да се състои.

-Колко е залога?-попитах

-100 хилядарки!-човека играе на едро.

-Добре в 11 часа вечерта да ме чака на нашето място.-щом иска гонка ще я има никога не отказвам гонка.

-Добре сега ще звънна да уредя нещата.-каза Найл.

-Добре, Найл ще се видим след два часа.

-До тогава значи!-каза, а аз затворих телефона.

Ако се чудите от кога се занимавам с високи скорости, ама сега ще ви разкажа.

След смърта на мама не знаех как да си отвличам вниманието, за да не мисля постоянно за случилото се. Една вечер Джак ме заведе на една улична гонка, в която щеше да участва. Залогът беше висок 50 бона и колата, с която се състезаваш. Е Джак ги отвя и се прибра със 150 бона и две нови коли. На следващия ден го накарах да ме научи, от начало много, много не ми се получаваше, но с времето станах много добра и научих някой неща за колите. И също имам някой друг номер който използвам. Правя много добри дрифтове. Така започнах с гонките, имам една загуба и можете ли да познаете от кой загубих?? Да точно така, от Джак! Колкото и да се старая не мога да го победя. Та както и да е въпреки това той знае, че съм добра и издухвам всички останали.

Станах и влязох под душа, след като излязох си изсуших косата и я изправих. Облякох това:

 Облякох това:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
_КРАСИВ НЕГОДНИК_Where stories live. Discover now