35. Slizolinská lesť

1.2K 86 27
                                    

„Škoda, že už musím ísť,“ povzdychol si smutne Harry o niekoľko hodín neskôr, keď slnko zapadlo a ulice Londýna sa zahalili do rúška tmy. Stál s Dracom na vyhliadke Greenwich a užívali si úchvatnú scenériu vysvieteného mesta pod nimi. „Je mi s tebou veľmi dobre.“

„Pokojne ešte ostaň. Nie je tak neskoro,“ privinul sa k nemu Draco a preplietol si s čiernovlasým prsty. Vďaka zahrievaciemu kúzlu mu zima nebola, no potreboval cítiť partnerovu blízkosť. „A keby si chcel... U mňa je miesta dosť,“ zašepkal.

„Najradšej by som nešiel nikam a ostal s tebou,“ zamumlal Harry do platinových vlasov a venoval blondiakovi jemný bozk.

„A čo ti v tom bráni?“ zdvihol Draco hlavu a zahľadel sa Harrymu priamo do očí. „Ostaň ešte jednu noc.“

Harryho srdce sa pri tých slovách rozbúšilo a telom sa mu rozlieval intenzívny príval emócií. Radosť, šťastie, láska. Nebolo pochýb o tom, že toho, kedysi neznesiteľného, blondiaka miloval. A splnil by mu všetko, čo mu na očiach videl.

„Myslíš to vážne?“ zašepkal, ako by sa bál, že ak sa to opýta nahlas, zlomil by tým kúzlo okamihu.

„Smrteľne,“ ubezpečil ho Draco a končekmi prstov pohladil Harryho po líci. „Prosím, ostaň ešte dnes so mnou. Do práce môžeš ísť aj z Rokfortu.“

„No ja ti neviem, Draco,“ naoko premýšľal Harry, hoci už bol rozhodnutý. Dracovej prosbe sa jednoducho nedalo odolať. Možno... Možno nastal čas posunúť ich vzťah o niečo ďalej?

„Chcel som sa ešte staviť u Weasleyovcov, niečo som s nimi potreboval, ale to bude musieť počkať,“ zatváril sa, akoby sa práve rozhodol. „Tvoja ponuka je oveľa lákavejšia.“

„To si myslím,“ sebavedome sa uškrnul Draco, pritiahol si Harryho tvár a dravo ho pobozkal. „Pretože to, čo ti môžem dopriať ja, ti Weasley určite nedopraje,“ pošepkal mu do ucha.

Dracov teplý dych spôsoboval Harrymu zimomriavky na celom tele. V slabom svetle pouličnej lampy mohol vidieť, ako naňho druhý muž nadržane hľadí a hryzie si spodnú peru.

Ten pohľad ho privádzal do šialenstva. Rozhodol sa ho Draco provokovať zámerne, alebo si to vôbec neuvedomoval? Jeho myseľ okamžite zaplavili rôzne odvážne predstavy, v ktorých hlavnú rolu zohrával práve sivooký blondiak.

„A čo mi dopraješ ty?“ vydýchol po chvíli, keď vzrušenie narastalo.

„Len tú najlepšiu delikatesu, Harry.“

***

Dvere podzemného bytu profesora elixírov sa s buchotom zavreli a Draco Malfoy bol tvrdo pritisnutý na najbližšiu stenu. Jeho pery sa okamžite ocitli v dravom zajatí úst čiernovlasého kúzelníka.

„Už som to nemohol vydržať,“ zamumlal Harry do bozku a jeho jazyk zvádzal boj s tým Dracovým. „Neskutočne si provokoval, zlato,“ zavrnel nadržane, keď sa na chvíľu odtiahol, aby sa mohol nadýchnuť.

„Ja... Sa... Nesťažujem,“ vzdychol Draco, keď na svojom pozadí pocítil Harryho ruky. Vzápätí prekvapene sykol, keď sa jeho spodná pera stala terčom Harryho zubov. Nebolelo to, len ho náhla zmena správania čiernovlasého muža prekvapila. No ak mal byť úprimný, vôbec sa mu nedivil. Po tom, čo predviedol na vyhliadke, by vzrušil snáď aj večne chladného Severusa Snapa.

„Niečo si mi tam vonku sľúbil,“ zmyselne zašepkal Harry do blondiakovho ucha, čím vydráždil Dracove vzrušenie na maximum. „A ja som zvedavý, či to aj splníš.“

Draco sa v duchu uškrnul. Schválne predtým Harryho provokoval, aby ho prinútil k nejakej akcii. Bolo už priam nemožné, tráviť spolu celé dni a vystačiť si iba s bozkami, či nevinnými dotykmi. Potreboval viac, no nechcel byť tým, kto urobí prvý krok. Tak sa rozhodol Harryho trochu vyprovokovať. A ako sa zdalo, plán zatiaľ vychádzal podľa jeho predstáv.

„Ja svoje slovo vždy dodržím,“ usmial sa a bez varovania sa odlepil od steny a začal čiernovlasého strkať do spálne.

Keď sa Harry o malý okamih ocitol na obrovskej posteli s baldachýnom, prekvapene zalapal po dychu. Jeho oblečenie bolo mávnutím prútika preč a on ležal pred Dracom len v boxerkách.

Na to, že bol takmer nahý a Draco kompletne oblečený, sa vôbec necítil trápne. Práve naopak. Považoval to za nesmierne vzrušujúce. Cítil, ako pomaly tvrdne a bolo len otázkou času, kedy si to všimne aj Draco. A vedel, že to nepotrvá dlho.

„Ty vážne nestrácaš čas,“ zasmial sa, hľadiac blondiakovi priamo do túžbou zastrených dúhoviek. „To sa mi páči.“

„To som si všimol,“ uškrnul sa Draco, hľadiac na Harryho hrču v boxerkách. „Myslím, že by sme mali vyriešiť jeden malý, neodkladný problém,“ sklonil sa k mužovi na posteli a lačne si oblizol pery. „Sľúbil som ti delikatesu, budeš ju mať.“

Som späť, konečne som dostala aspoň nejakú chuť niečo napísať. Verím, že sa páčilo a že vás nabudúce za to čakanie odmením 😊

Kapitolku venujem womiska

Novoročné prekvapenie // Drarry ✔️Where stories live. Discover now