Síla zatmění část 1.

144 10 0
                                    

Hrála jsem ve svém pokoji hry na mobilu a užívala si prázdnin, které za necelý měsíc končí. Hrála jsem svou oblíbenou hru Mystic Messenger, route V. Hraju ho už asi po šesté a ještě nikdy mě to neomrzelo, myslím ten jeden a samý route. Najednou mi zazvonil mobil a já musela přestat hrát mojí nejoblíbenější hru. „Ano, mami?" Zeptala jsem se do telefonu, který jsem akorát zvedla. „Ahoj, Yui," pozdravila mě mamka, samozřejmě s úsměvem na tváři. Svou mamku znám už moc dobře, abych věděla, že se usmívá. „Děje se něco mami?" Zeptala jsem se celá zvědavá, co je doma nového. „No,...víš jak jsem ti říkala, že mám podezření, že tě tvůj snoubenec podvádí..." Už to mě zamrazilo. Ale na chvilku jsem si uvědomila, že má mamka nikdy mého snoubence neměla ráda a že už od začátku jí nebyl sympatický. „Mami, já vím, že ti není sympatický, ale já..." nenechala mě doříct mou větu a začala mě překřikovat: „Ale já ho i vyfotila!" V tu chvílí se ve mně zmocnila panika. „Co když mě opravdu podvádí?" Pomyslela jsem si hned na to. Nemohla jsem uvěřit, co vidím, když mi mamka poslala tu fotku. Jedna z věcí, co mě napadali, bylo, jak se tam sakra dostala, aby to vyfotila? Že by ho sledovala? Nedalo mi to a musela jsem se zeptat: „Mami?" Na mé pouhé oslovení mi matka hned odpověděla smyslem, "co se děje?" „Já, mnoo....,jak to říct?" „Neboj zlato, mně můžeš říct cokoliv!" Řekla má mamka s nadsěným hlasem. „Fajn,...jak si k té fotce přišla?" Chvilku na mou otázku byla pomlka a hned na to mi mamka můj telefonát típla. „Takže ho sledovala." Pomyslela jsem si, jelikož vždy, když moje mamka nemá, jak se vymanit ze situace a nic ji nenapadá, tak tu konverzaci ukončí, jakýmkoliv způsobem. To je sice hezký, ale co já teď budu dělat? Můj snoubenec Ben mě podvádí a já nevím, co dělat. Mám se s ním rozejít, dokud je ještě čas? Nebo, co mám dělat? Zůstat s ním a smířit se s tím, že to možná bude dělat pořád?
Na mé přemýšlení vedla jen jediná cesta, jak se uklidnit, ta se jmenovala MYSTIC MESSENGER.
Mobil, který jsem po telefonátu s mamkou odložila jsem si znovu vzala do ruky a otevřela jsem si ho. Sice mi to chvilku trvalo, jelikož jsem si kvůli tomu všemu nemohla vzpomenout na heslo, který můj telefon má. Pak jsem jen klikla na můj milovaný mystic messenger a čekala, až se načte. Trvalo to asi cca 30 sekund. Rychle jsem se podívala, jestli tady není nějaký chatroom, do kterého bych se mohla hnedka připojit. Nic takového tady nebylo, jen něco, co jsem ještě nikdy za dobu, co hraju mystic messenger neviděla. Byla zde nová ikonka, která se jmenovala LIFE STORY.
Byla umístěna pod počtem hourglassů a svítila na mě, jako když na vás svítí slunce- přímo do očí, až vás pomalu oslepne. Celá zvědavá jsem na to klikla a čekala, co se bude dít dál. Vše Okolo mě jsem nevnímala, nebo spíš to zmizelo z mého dohledu. Nic mě nezajímalo, jen to spropadené načítání, které zaujmulo moji pozornost hned, jak se tam zobrazilo. „Už se to připravuje..." naběhlo mi velké, bílé, tučné písmo, které nepřehlédnete. Po pravděpodobně jedné minutě dalšího útrpného myšlení se to načetlo. „Jo, konečně!" Zakřičela jsem přes celý....eee, počkat? Kde je můj pokoj?

Dneska tady je nový příběh, který bude v tomto příběhu...(ehm, dává to vůbec smysl?)
Jinak se omlouvám za popřípadné chyby, které jste určitě našli.
Děkuji za přečtení a u dalšího dílu Sayōnara!

| Mystic messenger |Kde žijí příběhy. Začni objevovat