ZODIAC 3/3

87 11 2
                                    

Za kým si potom šla...?/Kdo tě nakonec podržel...?

Aries - V, pomohl ti dostat se přes Yoosunga a nakonec ti vyznal svou lásku pro tebe a když si mu řekla, že potřebuješ čas, byl ochotný počkat. Nakonec si řekla (Výběr volby).

Taurus - Jaehee, pomohla ti vyřešit všechny problémy a strasti. Dala ti několik dobrých rad, které by se ti mohli hodit. Nakonec ti řekla, že tě měla ráda už dlouho. Nakonec si ji řekla, že ty (Výběr volby).

Gemini - Yoosung, začali jste spolu hrát LOLOL, abys přišla na jiné myšlenky. Nakonec se okolo tebe začal chovat zvláštně, a když ses zeptala, co se děje, řekl ti, že tě má už dlouhou dobu rád a že nechce, abys odešla. Ty si mu řekla, že (Výběr volby).

Cancer - Saeran, snažil se ti pomoc zapomenout na jeho bratra. Nakonec ses mu vyznala, on tvé příjmul a řekl, že tě taky má už dlouhou dobu rád. /Vzal odvahu a řekl, co k tobě cítí, jenže ty si ho odmítla, že nemůžeš.

Leo - Jumin, kvůli tobě si vzal i dny volna a bral tě na jeho zahradu, farmy a všude kam si jen chtěla, nebo by se ti mohlo líbit. Nakonec ti jednu noc, když byl nalitý, řekl, že tě miluje. Hrozně ses červenala a řekla: „Já tebe taky, blbe./Promiň, ale si jen můj nejlepší kamarád..ještě že si to nebudeš pamatovat."

Virgo - V, vždycky tě fotil, aby ses alespoň někdy usmívala. Snažil by se tě rozveselit a jednou by se při focení tebe přeřekl: „Žádných pochyb, že jsem se do tebe zamiloval..." Ty si to nečekala a oba jste se začali jako blázen červenat. „Já tebe taky/V,..já potřebuju ještě čas,...počkáš?"

Libra - Zen, chtěl, abys na to nemyslela, takže si mu vždycky pomáhala s textem. Jednoho dne, když si spala jako vždy se Zenem v posteli, jelikož ses s ním objímala, abys usnula rychleji, slyšela si jak Zen ze spaní řekl: „...Miluji tě, MC..." Ty si jen Zašeptala: „Já tebe taky/Promiň...Zene."

Scorpio - Saeran tě zase v něčem podržel. Bral tě na zmrzlinu a celkově kamkoliv. Jednoho dne tě vzal do zahrádky a dal ti květinu, která znamenala 'Láska'. Jelikož si byla ohledně těhle věcí zkušená, poznala's, co to znamená. Jako odpověď si mu řekla (Výběr volby).

Sagittarius - Jumin, zezačátku tomu nemohl uvěřit, ale pak stál za tebou. Když mu jeho otec zařídil manželství, zahrála sis s ním na jeho přítelkyni. Nakonec jste oba k sobě začali něco cítit. /Začal k tobě něco cítit a když ti to řekl, omluvila ses, ale řekla si, že ty ne..

Capricorn - Všichni, všichni ti pomohli se přes toto dostat. Dávali ti rady, pomáhali ti se zase rozmluvit, jelikož ses znovu uzavřela do sebe. Nakonec ti svou lásku vyznali všichni. A ty si řekla 'ANO' (Juminovi/Zenovi/Yoosungovi/Jaehee/Saeranovi/V-mu/Rice/Vanderwoodovi). /Odmítla si je všechny. Nedokázala si zas tak rychle věřit někomu..
Lucky CAPRICORN😂

Aquarius - Saeyoung, naučil tě hackovat, tvořit hry a všechno ohledně počítačů. Jednoho dne si našla hru vytvořenou Seayoungem, byla to hra o lásce. Byla tam hlavní postava, která vypadala jako ty a druhá hlavní postava, která byla jako Saeyoung. Nakonec si tam přeprogramovala dobrý konec.😉😄 /Šla si za ním a zeptala ses, jestli to je pravda. On se začal hrozně červenat, ale řekl, že ano. Ty si se na něj smutně podívala a řekla mu, že to nedokážeš.

Pisces - Vanderwood, prvně s tebou moc nemluvil, ale později se tě snažil rozveselovat dárečky. Opravdu tě dělal šťastnou. Jednoho dne se ti vyznal a ty si řekla: „(Výběr volby)"

Tak co, máte svého BAE? Pokud ne, tak bohužel..😂😅
Jinak CAPRICORNI to celkem dali😂

Otázka:

Jaké jste znamení vy?

| Mystic messenger |Where stories live. Discover now