G♣40

10.7K 359 92
                                    

Merhaba Göktuğ'cular<3 Buraya kadar büyük bir sabırla okuyan herkese teşekkür ederim. Bana ulaşmak isterseniz, soru sormak isterseniz https://ask.fm/tugbagur7 hesabında olacağım. Bioma linki koydum. Sorularınızı bekliyorum :)

Keyifli Okumalar..

ELİF'DEN:

"Evet! Evet!"

Berk'in boynunda olan kollarımı biraz daha sıktım.Hiç bırakmayacakmış gibi.O da sımsıkı sarıldı.Şu an Berk ile sevgili olduğuma inanamıyorum.Belki sevgiliden daha fazlası.Ne zaman ona böyle şeyler hissettim bilmiyorum ama sanırım Sahilde olan konuşmalarımız, benden özür dilemesi, elimi tutması, büşra diye bir nişanlısı olması ve BİR DAKİKA? DOĞRU YA BU ÇOCUK NİŞANLI! O ZAMAN NA-

Hemen geri çekildim ve yüzüne iğrenerek bakmaya başladı.

"Sorun ne Elif?"

"Sen nişanlısın ve gelmiş bana aşkını ilan ediyorsun.Salaklık ben de nasıl sana aşık olabilirim anlamıyorum!"

"Ben de bu konuyu seninle konuşacaktım bak düşündüğün gibi bir nişanlılık değil bu Elif.Ben seni gerçekten seviyorum."

"Sana nasıl inanacağım ben? Ortada nişanlım dediğin bir kız var.Ve bana beni sevdiğini söylüyorsun!"

"O benim gerçekten nişanlım değil.Hatta nişanlım değil sadece sözlüm.İkisi farklı şeyler."

"Nasıl gerçek değil?"

"Ailelerimizin zoruyla saçma bir söz verildi işte.Yüzük bile taktık ama ben takmıyorum.Büşra ile ikimiz de birbirimizi istemiyorduk ve anlaşma bile yaptık ailelerimizden habersiz.İkimiz de kendi hayatımızı yaşayacaktık ve sadece ailelerimizin yanında birbirimizi seviyormuş gibi gösterecektik.Öyle de yaptık.O gün sahilde sen gittikten sonra Büşra'ya kızdım.Neden bana annemgil olmadığı halde aşkım dediğinden bahsettim.O ise bana aşık olduğunu ve anlaşmaya devam edemeyeceğini söyledi.Onu sevmediğimi ve seni sevdiğimi söyledim.Aslında o zaman öyle bir şey hissetmiyordum ama işte bir an da oldu.Sana bunu açıklayacaktım dün arabada ama sen beni ilgilendirmez deyince sinirlendim işte."

Berk'in anlattıklarını büyük bir şaşkınlıkla dinlemeye çalışıyordum.Aile zoruyla biriyle olmak zorunda kalıyor ama beni seviyor.Ne yapabilirim diye düşünüyorum ama aklıma bir şey gelmiyor.

"Peki ne yapacaksın Berk? Madem buna mecbursun neden bana böyle bir teklifte bulunup hayallerimle oynuyorsun?"

"Bak bu konuyu annemle konuşacağım tamam mı? Asla ayrılmayacağız.Gerekirse ne kadar ciddi olduğumu göstermek için evden bile giderim.Akın ile her şeyi planladık.Sen sadece mutlu ol tamam mı? Bunları düşünme.Ben halledeceğim."

"Ya annen iizn vermezse ne olacak? Evden gitsen bile işe yaramazsa ne olacak?"

"Kimin umrunda? Sevmediğim biriyle beni kimse baş göz etmeye çalışamaz.O Büşra'da tek taraflı aşkını yaşamaya devam etsin umrumda değil.Bundan sonra seninleyim."

Berk'in söylediği şeyler gözlerimin dolmasını sağlıyordu.Ağlamamk için gözlerimi kırpıştırdım ve Berk'e tekrar sarıldım.

"Seni seviyorum Egoist Kitap Hırsızı."

"Seni seviyorum Suratsız desem de aslında çok güzel gülümseyen sevgilim."

BARAN'DAN:

"Oğlum ne yapıyorsun sen böyle?"

"Gördüğün gibi eski kocanı dövüyorum annecim."

"Oğlum yapma bak olan sana olur bir tanem lütfen."

GöktuğWhere stories live. Discover now