Chapter 10

7K 183 13
                                    

Бяхме си взели душ и вече обличах вчерашните си дрехи. Тялото ме болеше. Чудех се как Джеси издържа на това. Аз опредлено не можех. Беше ми трудно, но в същото време и приятно.

— Ще ме дразниш с тези дрехи? — попита той и аз повдигнах рамене.

— Нямам какво друго да облека — признах.

— Ето, вземи — той ми подхвърли една черна тениска, предполагах негова, гледайки размера.

— Ъм... нямаме много време до полета, нали знаеш? — попитах, докато напъхвах тениската през главата си.

— Спокойно, принцесо! Сега е един, така че в три ще отидем във вас, за да си събереш багажа. Не мисля, че ще ти е удобно да бъдеш с тези стегнати... — той замлъкна изведнъж и ме огледа.

Чувствах се странно в тениската му. Беше ми много голяма и по-скоро имах чувството, че съм облякла някаква разпусната рокля. Тениската му ми стигаше до средата на бедрата ми и беше доста отпусната. Все едно нямах нищо върху мен, но беше изненадващо удобно и миришеше на Джеси. Невероятен аромат.

— Чувствам се странно — признах, докато придърпвах тениската надолу.

— Просто... не можеш да си представиш колко шибано секси изглеждаш. Ти по принцип си си красива, но сега направо сияеш! — каза той и се доближи до мен — Пасва ти точно. Опълваш я перфектно — той прокара ръка през талията ми и покри устните ми с неговите.

Джеси... изскимтях.

Принцесо... — прошепна срещу устните ми.

— Моля те.. имам нужда от почивка. Не мога повече — казах и той постави последна целувка преди да се отдели от мен.

— Да, аз също имам нужда от почивка. — каза той и аз се усмихнах. — Гладна ли си?

— Няма да откажа да хапна нещо — признах и той се усмихна.

— Да отидем в кухнята и да видим какво има за ядене — каза той и аз кимнах.

Излязохме от стаята му и тръгнахме да слизаме надолу по стъпалата. Все още не можех да повярвам, че той е мой шеф и аз правя секс с него. Мамка му, толкова е красив, че не може да е истина. Гледах голия му гръб и загорялата му кожа. Косата му беше разрошена и му продаваше много по-сладък вид. Харесваше ми така. Влязохме в кухнята, която разбира се, беше по-голяма и от апартамента в който живеехме с Кортни. Пода беше тъмен и лъснат. В кухнята преобладаваше предимно бялото. Няма спор, че Джеси не харесваше лукса. Имаше огромен остров, който имаше много шкафчета. Джеси отвори големия сив хладилник и огледа какво има за ядене. Аз отидох и седнах върху острова, за което моментално съжалих, след като усетих студения плот. Джеси се размя на реакцията ми, а аз му хвърлих заплашителен поглед.

His princess [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now