Chapter 28

5.6K 147 1
                                    

Всички търчаха наляво надясно. Бях притеснена. Едва преглъщах. Корема ми се беше свил на топка. Не бях яла нищо цял ден. Всяка храна която помиришех ме караше да ми се гади. Майка ми не веднъж се опита да ме накара да хапна нешо, но аз все отказвах. Днес беше сватбения ни ден. Днес щях да се венчая за един властен секс маняк. Когото, мамка му, обичах много. Три седмици по-късно коремчето ми си личеше много малко. Трябваше да се загледаш, за да го видиш, но Джеси го виждаше ясно и през тези три седмици му се радваше.

Роклята беше такава, че да накара Джеси да зяпне. Сърцевидното деколте беше цялото дантелено.  Джеси обичаше дантела. Красивите елементи очертаваха страхотно фигурата и показваше малко плът. Надолу роклята продължаваше в дантела все така впита по мен. Към колената ми се разкрояваше в красив прозрачен плат. Влюбих се в тази рокля още първия момент в който я видях. Косата ми седеше пусната и накъдрена в краищата. Самата продавачка каза, че няма воал към роклята, защото щяла да наруши сиянието ѝ. И беше права. Опитахме да сложим няколко, но определено не пасваха.

— Успокой се, Дарси. Не полезно за твоето здраве и това на детето ти. — каза майка ми и аз извъртях очи.

— Притеснено ми е. — признах.

— Спокойно! Той няма да избяга. — каза тя и аз се усмихнах.

— Знам. — признах.

Не би го направил. Минахме през толкова заедно. Едва ли щеше да избяга просто така. Джеси ме увери, че ще направи всичко възможно свадбата ни да бъде колкото се може по-скоро. И си удържа на думата. Какъв е инат само.

— Дарси, завиждам ти! — появи се и Кортни с червена къса рокля. — Джеси е секси мъж, който желаят толкова жени, а ти се жениш за него. На всичкото отгоре чакаш и дете от него. — каза тя и аз се засмях. — Доказа ти, че те обича. Този шибаняк! Не мога да му простя, че те забремени. — каза тя и аз почнах да се смея.

— Ще му откъсна топките от твое име. — пошегувах се и тя се огледа, след което ми тикна чаша с шампанско в ръцете.

— Подкрепи се! Една глътка няма да ти навреди. — каза тя и аз се усмихнах.

Затова са приятелките.

— Благодаря ти! — казах и отпих от чашата.

Ах, блаженство!

В стаята влезе и Киара - организаторката. Тя беше с тъмна коса вързана на висок кок и тъмни очи. Беше с ярко червена рокля до колената и червени обувки с камъчета. Кортни веднага взе чашата от ръцете ми и двете се усмихнахме невинно.

His princess [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now