Chapter 24

6.5K 167 21
                                    

— Бременна съм, Джеси. — съобщих и видях как устните му се разделиха, а очите – разшириха.

— К-какво... каза? — попита той изненадан.

— Бременна съм. — повторих, а той стоеше и се опитваше да възприеме случващото се.

Можех да чуя сърцето му. Не, не преувеличавах. Моето от своя страна щеше да се пръсне. Не знаех как ще го приеме. Дали щеше да ме захвърли или щеше да ме приеме. Но може би баща ми се беше оказал прав. На такива като Джеси, никак не им е чиста работата. Сега нямах идея как ще реагира, какво ще направи, но детето беше вече беше факт. Дори и да ме отхвърли аз нямаше да отхвърля детето. Щях да го запазя и отгледам въпреки всичко и всички.

Имах чувството, че минава цяла вечност, докато Джеси не издиша дълбоко и в следващия момент ме вдигна във въздуха. Стреснах се от прекалено бързата му реакция. Даже първоначално не знаех какво става.

— Бременна си! Бременна си! Господи, Бременна си! — извика Джеси и ме пусна долу.

Той веднага долепи устните си за моите и обгърна лицето ми. Не можех да разбера дали това не е театър или искрено се зарадва. Театър или не аз бях достатъчно отчаяна, за да му отвърна на целувката. Устните му ми липсваха. Той вкара езика си в устата ми и веднага го сплете с моя. Цялата преливах от емоции. Толкова много ми липсваше той самият. И сега мога да съм сигурна, че Джеси наистина изпитва нещо към мен. Че това не е игра. Че това е реалност и той ме обича истински. Той се отдели от целувката с голяма усмивка и насълзени очи.

— Прекалено много емоции. — каза той и избърса сълзите си. — Сега трябва да се грижа много повече за теб. Няма да имаш оттърване от мен. — каза Джеси и ме вдигна булчинската, а аз изписках.

— Джеси, пусни ме долу! — извиках смеейки се.

— Не мога! Ами ако се претовариш? Не! Няма да го позволя! — каза той категоричен, докато влизахме в апартамента.

— Да се претоваря? Говориш глупости! — казах.

— Не са глупости, принцесо! Казах ти, че сега оттърване от мен – няма! — каза той и ме сложи на леглото в спалнята му.

Той се покатери отгоре ми и сля устните ни в целувка. Аз сложих ръка на челюстта му и задвижих устните си заедно с неговите. Целувката беше бавна и страстна, открадваща целия ми въздух. Той продължи надолу и започна да поставя малки целувки по врата ми. Пръстите му уловиха края на блузата ми и я измъкна внимателно през главата ми. Сякаш бях крехък порцелан и се страхуваше да не ме счупи. Започна да поставя малки целувчици и по ключиците ми, докато пръстите му откопчаваха сутитена ми. Щом успя да го махне започна да целува и гърдите ми, докато не засмука нежно зърното ми, което се беше втвърдило като камъче. Другата я стискаше нежно и внимателно. Аз простенах тихо и прокарах пръсти през порасналата му коса.

His princess [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now