Utószó

108 4 2
                                    

Utószó

Ez a történet nagyon lassan indult be, de szerintem ahhoz képest nagyon jó lett. Be kell valljam, azt hittem sosem készül el. Hiszen ezt bizonyítja, hogy többször is "feladtam" aztán a hiúságom meggátolt ebben, és elkezdtem élvezni. Had osszak meg veletek egy régi emléket.

Éppen jöttem haza a buszon körülbelül háromnegyed éve. Egyszer csak kipattant a fejemből, hogy mi lenne ha Lonie a nevelő anyja nyomdokába lépne, bár végül még is belemódosítottam. Akkor pattant ki a fejemből Matthew is. Csak jött, villámcsapás szerűen. Nem terveztem ebbe a történtebe szerelmes szálat, de szinte kézenfekvő volt. Jobb, mintha elkezdtem volna egy új történetet.

Érdekességek a történettel kapcsolatban

1. Nagyon szerettem volna olyan történetet, ami kapcsolódik egy másikhoz, de mégis egy elhanyagolható szálon. Így kitalátam, hogy csatlakozzon egy másikhoz, azonban rájöttem, az a történetem még nem tart ott, hogy hozzákapcsolhassam, így inkább elvetettem.

2. Lonie - t sohasem szántam tornásznak, hiszen az egész világ távol állt tőlem.

3. Ahogy azt már fent is említettem, nem lett volna szerelmi szál, de az nem az én műfajom, úgyhogy lett😉

4. A befejezés érdekessége: január 22-én publikáltam véglegesen, ezzel megünnepelve a születésnapom

Köszönetnyilvánítás

Köszönöm Nektek, hogy olvastátok, vote - oltátok a történetet. Elmondhatatlanul sokat jelent számomra egy - egy értesítés ilyenekről. Bár biztosra nem tudom, de köszönöm, hogy vártátok a részeket.

Köszönöm millió megy egy előadónak, hogy megírták számaikat, és ezzel segítettek nekem.

Valamint köszönöm a National Geographic - nek, hogy este hétkor leadnak egy rész Légikatasztrófát, mert úgy ahogy Lonie, én is innen döntöttem el mi leszek, csakhogy nekem még van időm ezen finomítgatni. (Főleg ha továbbra sem fogom érteni a pilótaképzésen a hablatyokat.)

Ha gondoljátok kukkantsatok be ide is:

szadoczkilili - Love in the palace
szadoczkilili - Love in the castle
szadoczkilili - Leonora
szadoczkilili - A család
szadoczkilili - Remember me
szadoczkilili - Tell me
szadoczkilili - Összekutyulva
szadoczkilili - 13. Zenekar
szadoczkilili- Bombfire

Instagram:
@szadoczkilili_wattpa


2020. Január 22.

Utolsó RepülésWhere stories live. Discover now