Hayel kırıklığı

52 13 4
                                    

Desteklerinizi bekliyorum , hikaye ve kendime güveniyorum .Oy verip yorum yaparsanız sevinirim .

Ertesi gün selin yine rüya görmüştü . Bu sefer anne ve babası değil ve rüyası korkunçtu . Ali bey amcayi görmüstü rüyasında .
Hemen gidip ruyasini buseye anlattti.

Rüyasında : Bileklik yaparken Ali amcaya tekrardan verirken , Ali bey amca buse ve selini kaçırır .  Ve kacırdıgında buse ve selini , yurta uzak bir eve götürür ve ellerini bağlar . Ve seline ben senin babanın arkadaşı değil düşmaniyim der. Ve Selin ve buseyi odaya kilitler ve gider .
 

Selin bu gerçek olamaz dedi buse . Buse ben bu anlattığım rüyayı gördüm . Ama bazenleri rüyalar gerçek olabiliyor . Ama bir yandan da yanlış da olabiliyor . Oda doğru ama ben tedirginlesmeye basladim dedi buse .

Ve sonrasında oturdukları kapının anahtar sesi geldi . Ali bey kapıyı kilitlenmişti . Ve buse ve selin içeride kalmışlardı bagarmaya başladılar .

Kapıyı açar mısınız ???
Kapıyı açar mısınız ???
Kapıyı açar mısınız ???
Ya kapıyı açın lütfen neden kilitlediniz ?? Ali amcaaaaaa,,,,,

Bagardilar ,  bagardilar ama kapıyı açan ve ses yok Ali amcanın sesi gelmiyordu . Buse benim rüyamda gördüğüm şey doğru olmasın dedi Selin  . Tedirginlesmeye gerek yok  selin elbet bir yolunu buluruz . O ali denilen adam bize hiçbir şey yapamaz . Merak etme sen der buse . Ama Selin baya korkmaya başlar ve bu duruma üzülür .
 
Selinle buse çok açılırlar . Ve bir yandan da üşürler . Ve sonra Ali bey gelir . Kilidi açar ve buse ve Selin sevinirler . Ali bey amcaya sorarlar neden bizi buraya kilitlediniz ? Biz size baya bagirdik niye cevap vermediniz ?
Ali bey sonrasında selin ve buseye cevap vermez ama , gelip hemen Selin ve busenin elini ve bacaklarını bağlar . Ve ağızlarında bağlar. Selin ile buse çok şaşırırlar ve korkudan ağlarlar .

Adam kızların ikisinede cevap vermez ve kızları yurttan uzak ve eve uzak bir yere götürür .












İnsanin Guzelligi Where stories live. Discover now