Mucize

25 8 0
                                    

Ertesi gün selin ve buse uyandıklarında Ali gitmişti . Ve sonra kızlar nereye gittiklerini bilmediğinden dolayı uyanmayarak, uyuyalım dediler . Çünkü elleri bağlıydı ve elleri bağlıyken hiçbir şey yapamazlar di . Tam uyuyalım derken kapı sesi geldi ve biri kapıyı açtı . Açan kişi evin sahibiydi . İçeriye girdiğinde kızları gördüğünde korkmuştu . Kızlarda sizde kimsiniz ? Diye sordular adam asıl siz kimsiniz . Benim evimde ne arıyorsunuz diye sordu ve kızlar biz kacirildik amca ellerimiz ve ayaklarimiz bağlı bunları cozssen ve bizi kurtarsan olur mu ? Hem kurtardıktan sonra biz sana olanları anlatiriz dedi . Ve adamda iyi magdem dedi . Ve kızların ikisininde elini ayaklarını açtı . Ve sonra o eve uzak bir yere götürdü .

Ve sonrasında Selin ve buse olanları amcaya anlatmaya başladi . Ve onlar anlatırken adam şaşırarak dinledi .

Anlattılar

Anlattılar

Anlattılar

Ve sonra olan biteni anlattıktan sonra amcanın ismini sordular . Adam benim ismim Kemal dedi . Ve sonrasında oda kızların adını sordu onlarda kendi isimlerini söylediler . 

Ve adam Selin ve busenin anlattıklarına çok şaşırdı. Ve adam onlara soru sormaya başladı

Ali denilen adam sizden ne istiyordu ?

Ali denilen adam sizi kacirdiktan sonra ne yapacaktı ?

Ali denilen adam sizi oldurcekmiydi?

Ali denilen adam size neden önceden babanızın arkadaşıyım dedi ?

Birsuru sorular sordu ve kizlarda sıra sıra cevapladılar . Ve sonrasında kızlar adama olanları anlattiktan sonra , hemen bizi burdan goturseniz olur mu ? Ali buraya gelebilir dedi .  Nolursunuz. Kemal amca tamam dedi ve kızları güvenli bir yere götürdü . Onları karısıyla tanıştırdı . Kemal amcanın da çocukları vardı . 4 tane kizi vardı . Ve sonrasında Kemal amca onlara yemek verdi . Kızlar uyumaya geçerken de birbirlerine sarılıyorlar di . Ve kurtulduklarindan dolayı çok seviniyorlardi.

Ben sana demiştim buse her iste bir hayır var diye

























İnsanin Guzelligi Where stories live. Discover now