~1~

222 15 0
                                    

Беше първият учебен ден и с Куки чакахме да започне церемонията. По едно време видяхме Юнги с някакво момче и отидохме при тях. Попитах Юнги кой е това, а той ми каза, че е най-добрият му приятел. Казваше се Сеок Джин. Запознахме се и си говорехме докато церемонията не свърши. Решихме да отидем на кафе и да продължим разговора си. По едно време Джин вметна, че ще е в нов клас. С Куки се спогледахме и се усмихнахме. След около два часа се разделихме. Аз и Кук тръгнахме към нас, той не знаеше какво го очаква.
Вече бяхме пред нас отворих вратата и поканих Чон да влезе вътре. Той веднага влезе без да чака втора покана.
Запътих се към моята стая, за да се преоблека. През това време Куки избра филма, който да гледаме. Преоблякох се и слязох долу. Изпускахме пуканки. Куки бе избрал страшен филм. Макар да не ги харесвам се съгласих.
През повечето време бях заровил главата си в рамото му. Всеки път, когато се изплашех чувах думите:
     - Спокойно всичко е наред до теб съм!
При тези думи се успокоявах е поне докато не дойдеш следващата страшна сцена. Филмът свърши и бе 23:30 поканих  Кук да спи в нас. Той прие и това. Аз скокнах, качих горе да избера още един филм и да оправя леглото,защото на втория етаж само там бе топло. Не исках приятел ми да настине. Избрах филма. Отново бе страшен.
Извиках Кук при мен и му казах да се настанява на леглото ми, докато се преоблека. Преобличах се и Чон започна да ми задава въпроси.
         - Е харесваш ли Юнги?
         - Не, харесвам някой много по-специален за мен.
         - Кой?- попита с голямо любопитство.
         - Тайна!- казах подсмихвайки се.
         - Хайде кажи ми!- каза сладко Кук
         - Ще ти кажа когато реша!- погледнах го и се усмихнах.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Това бе за тази глава надявам се да ви хареса. Мисля обаче,че следващата ще е по- интересна. Няма как да забравя да тагна няколко души чиито книги чета и са много интересни.
TAEK00Ktrash
ellieslaysPLS
Vkookie_Yoonminie69
meowpika
Това са момичета, на които им се отдава да пишат книги.

My life as idol!!! TAEKOOKWhere stories live. Discover now