~2~

193 14 3
                                    

Вече свършил филмът Кук заспа веднага, а аз се доближих до него, прегърнах го и казах тихо:
     - Обичам те!
Чонгкук помръдна и се направих на заспал. На сутринта станах рано. Приготвих палачинки и отидох до магазина за течен шоколад. Върнах се сложих шоколада на масата. Качих се горе да събудя Куки, но него го нямаше. Започнах с горчиви сълзи да оправям леглото, когато усетих как нещо или по-точно някой ми се метна на гърба и се вкопчи в мен, като кърлеж. Стреснах се. Обаче чух:
         - И аз те обичам ТеТе!
Тогава една голяма усмивка се появи на лицето ми. Не повярвах това беше Чонгкук, а аз си бях помислил, че е избягал докато ме нямаше. Слезе от гърба ми. Направих се на ударен и го попитах:
        - За какво говориш?
        - Чух снощи как каза,че ме обичаш.
        - Значи не си бил заспал?
        - Да, чух те искат да те прегърна. Обърнах се и видях, че се правиш на заспал.
        - Радвам се,че и ти ми харесваш Куки, а сега да слезем да закусаме. Направих палачинкииии!
  Слязохме долу и когато Кук видя шоколада очите му заблестяха, като на 5 годишно. Изяде три. Спря. Погледът му бе спял върху мен. Гледахме се, докато Куки не прекъсна очния контакт. Стана. Дръпна ме със стола ми назад и седна в мен. Зарадвах се наистина много. Стояхме. Бяхме прегърнати, докато телефона ми не звънна. И това беше не кой да е, а Юнги.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Това беше от мен за днес. Надявам се да ви е харесало. Питайте въпроси каквито искате бих се радвала да отговарям на тях. И отново ще тагна хора, чиито книги ме вдъхновиха да напиша тази.

EffyRocks
meowpika
Vkookie_Yoonminie69
ellieslaysPLS
TAEK00Ktrash
Отидете да четете и радвайте и на техните книги.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

My life as idol!!! TAEKOOKWhere stories live. Discover now