(6)bölüm

2.2K 66 7
                                    

"Sensin ;
Kalbim değil,
Böyle göğsüme vuran...
(Sebahattin Ali)

Enes'ten

Şebnem 'mi restorana getirdim.bir masaya yönelip oturduk. Eve gitmek istemediğini söyledi. Bende ona izinli olduğumu söyledim ve okul çıkışı Azra' nın yanına gideceğimi söyleyip yanından ayrılmaya çalıştım. Oda bana "yeni geldim bir kahvede mi içmeyelim?" dedi.

"ya daha çok buralarda olacaksın beraber içeriz hatta Azra'ı alırız yanımıza beraber bişeyler yaparız" deyince birden masadaki elimi tuttu. Ben ne yaptığını anlamaya çalışıyordum ki birden masanın önünde Azra'yı gördüm. Gözleri öfkeyle bakıyordu elimize birden elimi çektim.

"aşkım hoş geldin! " dedim bir saat önce arayıp hiç bir şey demeden nerede olduğumu sorup telefonu kapatmıştı. pek anlam vermemiştim. Oda bana bakıp sinirli bir şekilde güldü. Şebnem'e bakıp

"sende hoş geldin Şebnem.. kusura bakma Enes'le planlarımız var, mağlum bir gün izinli , seninde bizi anlayışla karşılayacağını biliyorum. O yüzden Enes'i almaya geldim" dedikten sonra hafif bir şekilde gülümsedi bende hemen ayağa kalkıp onun elini tuttum elleri buz gibiydi.

"siz artık gizlenmiyor musunuz?"

Şebnem bunu söyleyince Azra derin bir nefes aldı. Bana bakıp

"artık gidebilir miyiz? " deyince Şebnem'e baktım.

" Pamir, gelir zaten o seni yalnız bırakmaz sonra görüşürüz"

dedim. Azra elimi sıktı, alt dudağını ısırıp Şebnem'e sahte bir gülücük ile

"görüşürüz Şebnem" dedikten sonra elimden tutup restorandan çıktık. Restorandan biraz uzaklaşınca elimi bıraktı yürümeye devam etti. Çok sinirli olduğu her halinden belliydi.

"beni o yüzden onunla hemen tanıştırdın, sana olan duygularından haberin vardı değil mi ?" dedi sinirli bir şekilde durup yüzüme baktı.

"sadece şüphelerim vardi, onun kardeşim gibi olduğunu söyledim"

Anlamıyorum bana bunun için kızmamalı. derin bir nefes alıp yüzüne baktım. Ela gözleri bana böyle kızgın bakmamalıydı. Ellerini tutup

"bana karşı duygular beslediğini farkettim onu kırmak istemediğim için sana ait olduğumu görsün diye seninle tanıştırdım." deyince ela gözleri bana yine eskisi gibi baktı ve utandı yüzü kızardı birden elini çekti, yeni hatırlamış gibi

"o senin elini tuttu"dedi sitem eder bir sesle. Ona iyice yaklaştım birden nefes alış verişleri hızlandı mırıldanarak

 Ona iyice yaklaştım birden nefes alış verişleri hızlandı mırıldanarak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

" elleri ellerime"dedim ellerini tuttum yüzüme bakmıyordu

"gözleri gözlerime " deyince gözlerine baktım oda gözlerime baktı

BEYNA (Tamamlandı )Where stories live. Discover now