Capitolul 29

2.2K 151 1
                                    

“Ce dracu?” A intrebat Harry cu o voce externuata, capul sprijinindu-i-se de perne. Mainile ii erau asezate pe pieptul lui, ochii lui verzi uitandu-se la mine. “De ce nu vrei sa vii in pat?”

“Nu pana nu iti pui niste haine.” Repet pentru a cincia oara. Stateam acolo in fata usii inchise, inapoindu-i privirea pe care mi-o dadea.

Eram externuata.

A fost o zi lunga, incercand sa o inveselesc pe Eleanor.

Vina m-a mancat oficial de pe dinauntru.

Si eram pe stop.

Datorita acelei operatii, nu aveam crampe dureroase, doar un discomfort usor in partea de jos. Dar hormonii mei erau sariti de sub control, si eram mai obosita decat de obicei. Si pentru un motiv, sa il vad pe Harry pe jumatate dezbracat nu arata atat de interesant cum era de obicei. Tot ce l-am rugat a fost sa iti puna niste haine, si se purta de parca i-am zis sa se rada in cap sau ceva.

“Am haine pe mine.” A izbucnit, aratand sub talia lui spre boxerii negri.

“Vreau sa spun un tricou si niste pantaloni.” Am izbucnit inapoi, incruntandu-ma. “Ai muri daca te-ai baga in pat imbracat decent?”

“Nu stiu de ce esti intr-o stare asa enervanta.” A spus Harry, vocea fiindu-i ridicata si suparata. S-a ridicat putin, incruntandu-se. “Dar nu am chef de rahatul asta. Vino in pat sau o sa-“

“-o sa ce?” L-am intrerupt cu sarcasm. “O sa ma tragi de par? Doar pentru ca refuz sa fac ceva nu inseamna ca poti sa ma fortezi sa o fac, stii. Nu ma poti forta sa fac ceva.”

Mergeam pe un strat de gheata subtire acum. Nivelul pericolului in care eram era ridicat – foarte ridicat. Nu am mai vorbit asa cu Harry de cand l-am intalnit prima oara. Dar cum am spus, hormonii mei au scapat de sub control, si incepea sa ma doara si spatele. Eleanor nu era aici sa imi dea niste pastile, asa ca am fost lasata cu o papusa cruda de la mama natura.

Harry a oftat zgomotos, si ma asteptam sa izbucneasca. Ma asteptam sa vina dupa mine, sa ma plesneasca peste obraz. Dar in loc de asta, s-a aplecat peste capul patului, inchizandu-si ochii si frecandu-si tamplele. “Uite – amandoi am avut o zi a dracu de lunga si de stresanta. Amandoi suntem obositi. Asa ca in loc sa te certi cu mine, de ce nu te culci?”

“Suna bine. Putem face asta imediat ce iti pui niste haine pe tine.” Am raspuns hotarata, miscandu-mi picioarele. Mi-am ridicat capul, uitandu-ma la Harry.

Ochii lui verzi s-au deschis si s-au intunecat drastic. Partea ‘delicata’ a esuat.

“Asa dorm eu.” A spus Harry in final. “Nu o sa pun un amarat de tricou.”

“De ce nu? Ce e asa rau sa porti un tricou in pat? Eu o fac.” Am gesticulat spre corpul meu imbracat complet, care se contrasta perfect cu al lui care nu avea haine.

“Vino in pat.”

“Imbraca-te.”

“Claire, vino in pat.” A repetat calm. Prea calm. Stiam ca in gandul lui numara; avea o privire de concentratie, de parca se abtinea fizic.

“O sa dorm pe canapea.” Am spus in final. “Daca nu iti iei ceva pe tine, nu dorm aici.”

Cand am deschis usa, l-am auzit pe Harry ridicandu-se in pat. “Daca iesi din camera, o sa ai probleme.”

Eram determinate sa il fac sa ma asculte. Eram satula si obosita sa ma confrunt cu el care mereu imi dadea ordine. Puteai sa dai vina pe hormonii mei, dar era o parte mica din mine care tipa, incercand disperata sa aiba un cuvant in viata mea. Tot ce voiam era ca Harry sa isi ia ceva pe el – era asa de rau? Nu era de parca ii ceream sa isi scoata ochii sau ceva.

TwistedOnde histórias criam vida. Descubra agora