Hoofdstuk 4

2K 112 24
                                    

Anna pov

Ik concentreer op de gesprek van Aiden en Lucy. Blijkbaar mag hij zijn eigen stiefzusje niet eens. Ik grinnik even als ze vraagt of hij verliefd op me is maar antwoord dat hij nieuwsgierig is. Als mijn bord op is kijk ik om me heen en dan zie ik dat iedereen klaar is

Lucy en Aiden lopen weg en als Aiden mijn kant op kijkt doe ik alsof ik luister naar wat Bella te zeggen heeft.

Ik kijk naar de reuzachtige klok die op muur hangt, het is half 7. Ik hoor een luide bel en iedereen staat op en loopt weg. Ik loop Bella achter na, er komen mensen aanlopen die de tafels afruimen en schoonmaken.

'Dus ik zie je bij het kampvuur?' Ik draai me om en ik dacht dat iemand het tegen mij had maar de jongen vraagt het aan Bella. Hij heeft zwart haar en groene ogen, volgensmij is dit Ethan en Bella heeft geen slechte smaak in jongens. In tegendeels zelfs, hij is knap.

Bella zegt niks en ze kijkt hem alleen aan. Ik geef haar een stoot met mijn elleboog. 'J..j.Ja.' Stottert ze. Hij geeft haar een knipoog en hij kijkt mij aan. 'Hey jij bent Anna toch?' vraagt hij. 'Ja klopt.'

'Wauw respect voor jou, ben benieuwd op je comeback als Lucy je gaat terugpakken.' zegt hij lachend. Ik kijk hem aan met een opgetrokken wenkbrauw en ik geef hem een neppe glimlach. 'Komt goed.'

'Nou ik zie jullie straks.' Hij loopt weg en ik kijk om naar Bella. 'Je hebt niet gezegd dat hij zo knap was.' Fluister ik. 'Jawel.' 'Nee, mij betreft is hij knapper dan Daniel.' zeg ik. 'Wie is er knapper dan mij?' ik kijk op met grote ogen en ik herken deze stem te goed... Crap.

Ik draai me om en ik zie Daniel kijken met een geamusseerde glimlach. 'Iedereen hier.' zeg ik op een spottende toon. Oke dat lieg ik maar ik had niet verwacht dat Ethan knapper zou zijn dan Daniel.

'We weten allebei dat dat niet waar is.' zegt hij lachend. 'Wees niet zo vol van jezelf Miller.'

Hij grinnikt en hij kijkt me aan, ik blijf maar in zijn ogen kijken maar het voelt alsof hij controlen over me heeft. Ik kan niks zeggen of bewegen, mijn lichaam werkt niet mee maar al snel word mijn trans verbroken als iemand zijn keel schraapt. 'We moeten gaan.' zegt Bella. 'Ik zie je bij het kampvuur.' Hij knipoogt naar me, zonder iets terug te zeggen trekt Bella me mee.

'Wees niet boos ik heb niks met die gast alleen ik..' 'Bespaar me je smoesjes, ik ben niet boos. We gaan nu naar onze kamer en ons klaarmaken.' Onderbreekt ze me. Ik glimlach en ik volg haar naar onze kamer.

Ik pak een witte losse tanktop met een spijker korte broekje en een bruine lange vest dat tot mijn kont komt en daarboven mijn zwarte jacket. Het is best fris, dus dit zal me wel warm houden.

Ik doe mijn stijle haren in een hoge staartje en ik doe een sjaal om mijn nek. Mijn look ziet er casual maar leuk uit. We lopen naar het kampvuur en het is al best druk. Ik wurm me langs de dansende en pratende mensen en ik volg Bella die naar de drinken toeloopt. Ze geeft me een beker punch en ik neem het aan. Ik zie Ethan naar deze kant op lopen, hij doet zijn armen om Bella heen en ik hoor haar giechelen. Ze zijn zo schattig samen. 'Hey Anna.' groet hij me. Ik knik en ik glimlach. Ik neem nog een slok van mijn punch en ik kijk om me heen. 'Vind je het erg als ik haar van je steel?' vraagt Ethan. 'Nee ga je gang.' natuurlijk vind ik het erg sukkel, nu ben ik alleen...

Ik zie dat iemand me aan kijkt en via mijn ooghoeken zie ik Aiden.

'Bedankt voor je compliment.' zeg ik zonder hem aan te kijken en ik neem nog een slok. 'Wat bedoel je?'

'Eigenlijk ben ik blij dat iemand je tenminste tegenspreekt, iemand heeft je eindelijk op je fucking plek gezet.' Citeer ik wat hij heeft gezegd tegen Lucy.

Malificent AcademyWhere stories live. Discover now