Hoofdstuk 16

1.5K 99 12
                                    

Anna pov

Het is kerst, de leukste moment van het jaar en ook eens om het jaar goed af te sluiten. Ik heb totaal geen spijt dat ik naar de academie ben gegaan. Ik heb leuke mensen ontmoet en ik hoef me niet te verstoppen dat ik een vampier ben omdat er allemaal vampieren om me heen lopen. Ik ben niet naar het kerstbal geweest omdat ik echt geen zin had. Ik heb meteen de eerste vliegtuig genomen naar huis samen met Daniel.

Dus komt je vriendje nog?' vraagt mijn vader. 'Hij is mijn vriendje niet pap, nog niet.' zucht ik. Ik hoor de deurbel en loop met grote passen naar de voordeur. Ik doe de deur open en ik zie Daniel met bos rode rozen en merci chocolade doosje. 'Wauw, jij doet echt je best.' lach ik. Ik hoor mijn moeder aan lopen en ze kijkt met een grote lach naar de rode rozen die Daniel vast heeft. 'Daniel hallo, fijn om je weer te zien.' ze geeft hem een wang kus aan allebei zijn wangen en ik schraap ongemakkelijk mijn keel. 'Dit zijn voor jou mevrouw Collins.' 'Dat is zo lief, had je niet hoeven doen.' ze neemt de bosje bloemen en chocolade merci doosje aan. 'Had je echt niet hoeven doen.' zegt ze nep lachend. 'Ik mag bij uw eten, dat is al heel wat geloof me.' ze knikt en glimlacht. 'Oh en noem me maar Elize.' zegt mijn moeder.' Daniel knikt en mijn moeder loopt naar de keuken. 'Fijne tweede kerstdag.' 'Jij ook.' dan doet hij wat heel onverwachts. Hij geeft me een kus op mijn wang en ik voel mijn wangen rood worden. Sinds wanneer word ik rood bij een zoen op mijn wangen?

Als hij zijn jas heeft opgehangen loop ik naar de woonkamer waar mijn vader is. 'Pap dit is Daniel, Daniel dit is mijn vader.' stel ik ze aan elkaar voor. Hij neemt de hand aan van mijn vader. 'Fijn uw te zien meneer Collins.' 'Noem me Charles. Ik voel me oud als mensen me meneer noemen.' oke oke dit is een goede stap voor Daniel.

'Jongens kunnen jullie me helpen met het eten naar de tafel brengen.' schreeuwt mijn moeder vanuit de keuken. We zetten alles op tafel en ik neem alvast plaats naast Daniel. Tegen over zitten mijn ouders. We scheppen onze borden volg en ik begin te eten. Wij bidden niet voor het eten want we hebben geen geloof. 'Dus Daniel.' begint mijn vader. 'Ik weet dat Anna vriendjes heeft gehad maar ze heeft nooit eentje mee genomen naar huis om aan ons voor te stellen. Dus ik denk dat ze serieus met je is.' Ik stik bijna in mijn eten en kijk mijn vader aan. 'We hebben niet.' 'We hebben nog geen relatie meneer.' onderbreekt Daniel mij. 'Nou, waar wacht je nog op?' zegt hij terwijl hij een hap neemt van de aardappelpuree. Ik zucht en kijk hopeloos naar mijn moeder. 'Dus Daniel vertel eens wat over jezelf.' verandert ze het onderwerp. 'Nou.' begint hij. 'Ik ben 19 jaar, ik ben een South.' 'Nee nee, iets over jezelf. Je intresses, hobby's.' onderbreekt mijn vader hem. 'Ik hou van tekenen, ik hou van voetballen en basketballen.' 'Amerikaans voetbal?' vraagt mijn vader hem. 'Nee nee.'

Ik kijk Daniel lachend aan en neem een hap van mijn eten. Je doet het best goed bij het ontmoeten van je vriendins ouders, mijn eerste keer bij de ouders van Elize was een vreselijke avond.' vertelt mijn vader. 'Ja, ze hebben hem geadviseert om het huis te verlaten en nooit terug te komen.' zegt mijn moeder lachend. Daniel begint te lachen en ik grinnik.

'Hoe was je eerste kerst, en kerstavond Daniel?' vroeg mijn moeder. 'Gezellig, het is fijn om mijn familie weer te zien en bij elkaar te hebben.' zegt hij. Ik geef hem een kneepje in zijn boven been en kijk hem lachend aan.

Na een heerlijke diner en een akward maar gezellige avond loop ik met Daniel in de avond de stad in. New York in de avond is echt prachtig om te zien. Alle lichtjes die aan zijn en de kerst sfeer. 'Sorry voor uhm, mijn vader enzo.' zeg ik ongemakkelijk. 'Het geeft niet, ze bedoelen het goed.' zegt hij lachend. 'Maar uhm ik wil je iets vragen.' zegt hij. Ik kijk hem aan en we stoppen met lopen. Hij pakt allebei mijn handen en kijkt me diep in mijn ogen aan. 'Je moet niet denken dat ik dit nu vraag omdat je vader me soort van pushde. Maar ik was het al van plan.' begint hij. 'Wil je alsjeblieft gewoon van mij zijn?' ik kijk hem lachend aan en schud mijn hoofd. 'Jij bent zo schattig.' zeg ik. Ik trek hem dichterbij naar me toe en zoen hem hartstochtelijk. Ik voel alsof mijn hart is gaan ontploffen en het voelt geweldig. Na een paar seconden kijk ik hem hijgend aan. 'Is dat een ja?' vraagt hij. 'Nee.' zeg ik serieus. Hij kijkt me pijnlijk aan en ik lach weer. 'Natuurlijk sukkel.'

Dit keer trekt hij me dichter naar zich toe en zoent me weer.

----------

Oke sorry sorry sorry voor zo'n kort stukje maar ik had echt geen inspiratie voor dit hoofdstuk en zeker dat ik zo laat ben. Ik bedoel, tweede kerstdag is al geweest maar goed. Ik wil jullie fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar toe wensen.Voor de volgende hoofdstuk moeten jullie even wachten maar geloof me het zal wachten waard zijn want ik heb echt grote verassingen voor jullie hihi *evil laugh*

Btw ik heb een engelse account: LightningpointENG, zouden jullie die misschien willen volgen? Ik ga een fanfiction schrijven over Neymar in het engels vandaar dat ik een engelse account heb aan gemaakt. Ik ga het boek nog niet publiceren want ik wil alvast een paar hoofdstukken maken. Jullie zullen dan wel zien wanneer het online komt.

LOVE YOU ALL!!!!

Malificent AcademyWhere stories live. Discover now