Hoofdstuk 12

1.9K 105 3
                                    

Anna pov

Vandaag is de een na laatste dag van de vakantie en die ga ik afsluiten met mijn date met Daniel. 'Waarom vraag je mij om kleding advies, ik ben een jongen. Vraag me advies over eten, dan zal ik jullie de beste restaurant adviseren.' zegt Mason.
Ik rol met mijn ogen en gooi mijn kussen op zijn hoofd. 'Ik heb gewoon je mening nodig.' zucht ik. 'Je hebt Bella.' 'ja inderdaad!' Lacht Bella. 'Jammer dat ik mijn kussen niet op je kan gooien, want anders gaat mijn laptop kapot.' Zeg ik. Bella is nogsteeds in Italie met Ethan en we skypen nu. Toen ik haar heb gebeld over wat er gebeurde in de lift flipte ze, in een positieve zin. Ze was erg blij voor ons en dat kan ze niet faken. Ik ken haar paar maanden maar heb haar zo snel door. Ik had verwacht dat ze misschien niet goed zou vinden en toen zei ze: 'Ik heb Ethan, geloof me ik ben Daniel helemaal vergeten!'

Ik ben blij dat ze haar keuze heeft gemaakt, en zeker dat het Ethan is. Nee ik ben niet egoïstisch dat ik Daniel wilde, wat ik nu wel wil. Het is beter als je van iemand kan houden die ook van jou houdt. 'Dont love 1, don't love 2 but love the one who loves you to.' zeg ik altijd.
Wanneer ik eindelijk mijn setje heb uitgekozen en meningen van mijn twee vrienden maak ik me alvast op. Daniel stuurde me nog een smsje dat ik me comfortabel moet aankleden. (Kleding wat Anna aan heeft zie je bij media.)

'Maar ik ga er vandoor, veel succes op je date met Daniel.' zegt Mason. Ik geef hem een knuffel en kijk hoe hij de kamer uit loopt. 'Dus..Wat gebeurt er altijd op de academy. Zeg maar als we terug gaan en tot kerst.' vraag ik aan Bella. Ik ga voor mijn pc zitten en ik kijk lachend naar mijn vriendin die haar gekrulde haren stijlt.

'Nou, niet veel. Dat is juist de periode wanneer het druk wordt. Leren, huiswerk, oefeningen. 1 dag na de kerst is er een bal en dan mag iedereen naar zijn of haar familie toe om kerst en nieuwjaar te vieren.' Ik knik en kijk op mijn telefoon. 'Nog 10 minuten en dan staat hij hopelijk voor de deur.' zucht ik. 'Je ziet er prachtig uit, zoals gewoonlijks.' complimenteerd ze me. 'Bedankt, maar ik heb me niet eens zo erg opgedoft.' lach ik. 'Dat hoeft niet eens, je bent prachtig als je naturel bent. Gewoon een beetje mascara en lipgloss.' 'Aawh, je bent zo aardig vandaag.' plaag ik haar. 'Ja, wanneer niet?' ze steekt haar tong uit en ik rol met mijn ogen.

'Maar ik moet gaan, Ethan en ik gaan ergens eten.' 'Is goed, veel plezier meid.' 'Jij ook! Oja, details als je terug bent.' zegt ze. 'Komt goed.' lach ik. Ik sluit mijn computer af en ga op mijn buik op mijn bed liggen. Ik heb me nog nooit zo erg nerveus gevoelt. Wie had dat gedacht? Daniel en ik, ik en Daniel. Anna en Daniel. Daniel en Anna. Ik lach in mezelf en sta op. Ik pak mijn tasje en doe mijn sleutels en telefoon erin. Ik doe de tv aan en wacht geduldig tot dat ik de bel hoor.

Na een paar minuten hoor ik de bel, ik spring van mijn bed en doe de tv uit. Ik hoor iemand de deur open doen, zeker weten mijn vader. Daniel is de eerste jongen die ik heb verteld aan mijn ouders, ik heb er paar gehad maar zelf gebruikte ik ze voor mijn plezier. Ik was een bad, feestbeest meisje maar sinds ik op de academy zit ben ik wat rustiger geworden. Ik heb geen idee waarom, maar de enige wat er niet veranderd aan mij is. Is mijn grote bijdehande mond, en gemene streken. Achja, dat ben ik.

Ik ga boven de trap staan en luister aandachtig naar het gesprek tussen Daniel en mijn vader. 'Dus jij bent Daniel.' begint mijn vader hun 'gesprek.' 'Ja, klopt.' Ik weet zeker dat ze nu elkaar een hand geven. 'Ik ga je geen preken geven over, dat je haar als een prinsess moet behandelen. Haar goed thuis moet brengen, goed op haar leten dit en dat. Ik weet dat ze dit allemaal zelf kan en omdat ze ook heel erg sterk is en een bijdehande vampier is die haar tanden soms laat zien. Maar ik wil wel dat je haar geheel thuis brengt.' Ik facepalm mezelf en schaam me een klein beetje voor mijn vader maar hij heeft gelijk. Ik loop naar beneden en doe alsof ik niks heb gehoord. 'Hey Daniel, pap.'

'Nou veel plezier jullie beiden.' ik knik en loop de deur uit. Daniel zwaait nog maar mijn vader en doet de deur dicht. Hij kijkt me aan van top tot teen en ik zie een grote glimlach op zijn gezicht. 'Je ziet er prachtig uit.' 'Bedankt.'

Malificent AcademyWhere stories live. Discover now