Hoofdstuk 8

1.6K 110 8
                                    

Anna pov

'Arme Tim, we spelen echt oneerlijk.' Mompel ik. 'Anna dit is niks, de voorrondes zijn een makkie. Je kent iedereen hier. Al hun zwaktes, je kan er gebruik van maken.' 'Correctie, jij, Natasha en Daniel kennen iedereen.' Corrigeer ik Aiden. 'Maar mensen kennen jou, en jij kan er ook misbruik van maken.' 'Ja I know, nogmaals arme Tim.' Zeg ik op eens sarcastische toon en lach schuddend met mijn hoofd. 'Maar bij de internationale rondes wordt het pittig, je kent niemand want elk jaar komen er nieuwe. Behalve 3 mensen die het toch hebben gehaald om 2 jaar achterelkaar te winnen.'

'Vertel.' Zeg ik. 'Een jongen Chase.' Ik kan de haat in zijn toon horen hoe hij zijn uitspreekt. 'wauw, het klint alsof je hem erg mag.' zeg ik sarcastisch. 'Goed gehoord, ik haat hem.' Ik rol met mijn ogen en loop langs verdwaalde, grote uitstekende taken. 'En Victoria, en vorig jaar heeft een jongen Klaus meegedaan maar ik denk dat we hem dit jaar weer tegen komen. Hij is goed' Gaat hij verder. 'En jij.' voeg ik erbij toe. 'En ik.' lacht hij.

'Ik hoor weer een bliepje en kijk naar de zijkant van mijn polsbandje. 'Weer een team weg, ik zei het toch dat het een makkie is' zegt Aiden. 'Klopt, we hebben nog 2 teams te gaan.' zeg ik.

We lopen verder, als ik een voetstap zet op een hoopje bladeren en ik voel iets zachts onder mijn voeten. Ik heb net op tijd mijn voet weggehaald en ik hou Aiden tegen. 'Dit is een val.'

Ik pak een stok van de grond en prik de stok in de hoopje bladeren die op elkaar liggen en net zoals verwacht hebben ze een groot gat gegraafd. 'We moeten een omweg maken.' zegt Aiden. 'Ja dat denk ik ook.' Ik zet een stap achteruit en val naar beneden. Net op tijd heeft Aiden mijn hand gepakt. Ik kijk naar beneden en ik zie dat deze team een gigantische grote gat heeft gegraven met modder waardoor je kan vast plakken. 'Uggh deze team is slim.' zucht ik. 'Trek me omhoog.' beveel ik Aiden. 'Alsjeblieft zeg je dan.' 'Aiden.' grom ik. Hij laat mijn hand opeens los, ik slaak een gil maar al snel heeft Aiden me vast gepakt met zijn andere hand. 'Verdomme Aiden!' gil ik boos. 'Ben je gek geworden!' 'Anna, hou je mond dicht. Niet iedereen hoeft je te horen.' 'Til me omhoog!' sis ik boos.

Aiden pov

Ik lach en schud lachend met mijn hoofd. 'Alsjeblieft zeggen we dan.' Ik zie dat ik Anna's kookpunt heb bereikt maar het is leuk om haar boos te maken. 'Uggh, oké alsjeblieft.' zucht ze. Ze kijkt me aan en een of ander manier haken mijn ogen aan die van haar vast. 'Aiden!' schreeuwt ze. Ik trek haar omhoog en ze veegt met haar handen aan haar pak. 'We hebben nog 30 minuten, dus opschieten!' zegt ze boos. Ik loop achter haar aan en ik zie een tak bewegen. Ik stop met lopen en kijk nog beter in het bosje. 'Anna.' sis ik. 'Wat?' zegt ze geirriteert. 'Daar!' fluister ik. Ik loop dichterbij, ik zie een rug van iemand en zie diegene met een touw. 'Zijn vlag moet vast hier ergens zijn.' fluistert Anna.

'Er klopt iets niet.' zeg ik. 'De vlag is niet goed zichtbaar, dat betekend dat we moeten zoeken.' 'Ja, wanneer niet?' zeurt Anna. 'Ik zweer het je, ik haat dit spel!' 'Ja, de voorrondes zijn saai maar de internationale comp.' 'Ja ja ik heb het al gehoord' onderbreekt ze me.

We lopen verder en zien een vlag. 'O my god Aiden.' sist ze. 'Tss ze hebben de vlag alleen gelaten sukkels.' horen we andere stemmen. Ik buk en trek Anna met me mee. Ik zie Trish en Lincon. 'Kom laten we hun dit doen en gaan wij naar hun vlag.' fluister ik tegen Anna. Ze knikt en we lopen verder.

Na een paar minuten lopen hoor ik bliepjes afkomstig van mijn polsbandje. Éen team is uitgeschakeld, bedankt Trish en Lincon. We hebben nog een kwartiertje de tijd. 'Ik heb geen zin meer.' zucht Anna. 'We zijn er bijna.' moedig ik haar aan. 'Nee, hoe weet jij nou waar ze dat miezerige vlag hebben neergezet. Ik haat dit spel echt..' Ik zie haar naar beneden vallen, ze is gevallen in een diep gegraven kuil. 'Ik HAAT dit!' schreeuwt ze. Ik lach schuddend met mijn hoofd. Ze springt omhoog, en landt naast me neer. 'Ik haal een blad uit haar haar en ze geeft me een zwak glimlachje. 'Bedankt.' 'No problemo.' zeg ik.

We lopen verder en we zien een vlag. Er staan twee leerlingen, ik geef Anna een sein dat ze stil moet zijn. Als ik één stap wilt zetten, breekt een tak en schieten de hoofden van de twee naar onze kant. Ik zie dat eentje snel drukt op zijn halsbandje. Ik hou mijn adem in, ik wacht tot dat eentje voorbij is gelopen en ik fluister tegen Anna. 'Ik ga een tak in je zij steken, je moet dan doen alsof het iemand heeft gedaan. Ze moeten afgeleid worden.' fluister ik. Ze zucht en rolt met haar ogen. 'Oké.' ze pakt een stokje en doet het in het gat waar ze een tak eerder had gedaan om Tim te misleiden maar het moet echt zijn. Ik pak haar tak af en steek het in haar zij. Ze schreeuwt van de pijn en kijkt me boos aan. 'What the fuck!' sist ze. 'Sorry.' Ik pak haar beet en gooi haar over het struik heen. Ze valt op de grond en doet alsof ze dood gaat van de pijn maar dat niet zo is. Vampieren genezen snel, heel snel dus een takje in haar zij is niks.

Eentje rent naar Anna toe, ze ziet de bloed en roept de ander. Maar als ze een tak zie in haar zij kijkt ze losgeslagen om haar heen. Ze heeft nu pas door dat het een valsstrik is.Ik ren met mijn vampieren snelheid naar de vlag en trek het omhoog. Ik hoor nog een geluidje van mijn polsbandje komen en van de andere twee. Het spel is afgelopen, we hebben gewonnen.

Anna pov

Als ik geluidjes hoor van de polsbandjes van de twee die me wilden 'helpen' sta ik moeizaam op en trek ik de tak in één keer uit mijn zij. 'Yaay op naar de volgende ronde.' zegt Aiden. 'Fuck you ja.' sis ik. 'Ik ga dit niet nog een keertje doen.' zucht ik. 'Alleen de volgende rondes, bij de internationale spelen mag dit niet.' ik zucht en kijk naar de jongen en meisje die woedend naar Aiden kijken.

'Sorry, maar als je dit geloofde ben je niet klaar voor de internationale spelen vrienden.' zegt Aiden tegen hen. Ja hij heeft gelijk, maar dit is een valstrik en als het niet bij de internationale spelen mag waarom doet hij het dan? Ik snap zelf niet waarom ik mee heb gedaan, maar ik heb gemerkt dat hij het slechtste van mij naar boven haalt. Het geeft niet wat ik doe of zeg, hij haalt ALTIJD het slechtste naar boven. Ik heb de jongens zoals hem geprobeerd te vermeiden afgelopen jaren, ik wilde ze niet tegen komen maar helaas is Aiden daar één van.

We worden met z'n alle opgepikt door de helikopter. Ik kijk naar de piloot die de andere twee kinderen proberen te vinden met een soort radar die ze hebben. En natuurlijk Natasha en Daniel. Ik kijk naar mijn polsbandje en bestudeer het even. Er moet vast een zender hier in zitten denk ik.

Ze laten een soort ladder vallen waar Daniel en Natasha naar boven worden getrokken. Ze geven mij en Aiden een high-five en geven een glimlach aan de andere twee. Ik zie op de radar dat Trish en Lincon er nog rond lopen. De piloten hebben ze snel gevonden en pikken ze op.

'Nou veel succes bij de volgende rondes.' zegt Trish. 'Bedankt.' ik geef haar een glimlach en ik ontvang een dodelijke blik terug. 'Wauw, het is maar een spelletje.' zegt Aiden lachend. Ze kijkt naar Aiden en ik zie haar ogen meteen twinkelen. 'Weet ik, maar alsnog.' zegt ze met een lief stemmetje waardoor ik moet overgeven. Ik buig naar Aiden toe en fluister in zijn oor. 'Side chick van je?' 'Jaloers?' zegt hij lachend. Ik rol met mijn ogen en kijk uit het raam.

We landen en ik stap als eerste uit. Ik loop naar de bewakers die onze polsbandje los maken. Als ik de school binnen kom ontvangen Daniel, Natasha, Aiden en ik een applaus. 'Gefeliciteerd man!' we ontvangen high-fives. Ik loop rechtstreeks naar mijn kamer om om te kleden en te douchen. En dit moet ik allemaal nog een paar keer doen. Ik doe mijn kamer deur open. Ik zie de blonde krullen van Bella en doe de deur hard dicht zodat ze weet dat ik het ben. Haar hoofd schiet naar boven en daarna zie ik een ander achterhoofd. 'Uggh Bella niet weer!' schreeuw ik. Ze staat op en ben opgelucht dat ze haar kleren aan heeft. 'Wat bedoel je?' zegt ze lachend. 'We keken naar jullie sukkel.' Ik grinnik en bijt op mijn lip. 'Sorry.' zeg ik.

Ethan komt naar me toe gelopen en geeft me een schouder klopje. 'Gefeliciteerd, en je kan best goed acteren. Ik hoop dat die stok in je zij mee viel?' Ik zucht en sla mijn hand op mijn voorhoofd. 'Natuurlijk, jullie konden alles zien.'

Ik hoor Bella grinniken en kijk haar met een dodelijke blik aan. 'Nee niet grappig, maar ik ga douchen.' ik loop voorbij hen en loop meteen de badkamer in. Dit wordt een lange douche.

Malificent AcademyWhere stories live. Discover now