Elijah

332 31 5
                                    

*z pohľadu Amy*

Keď Azel odišiel šla som do kuchyne keďže to rodičia odomňa výrazne žiadali. Sadla som si a čakala kým sa uráčia prísť. Onedlho sa vrátili a s kamennými tvárami si sadli. ,,Tak o čom ste chceli hovoriť?" pozreli sa na seba a povzdychli si. ,,Miláčik, Amy asi vieme o čo ide." Prekvapene som na nich zazerala. ,,Ty sa meníš zlato. Meníš sa v anjela." tak toto mi vyrazilo dych. Ale miesto toho aby so začala kričať som sa rozosmiala. ,,Dajte sa liečiť dobre?" povedala som už vážnejším tónom keďže som si všimla že im to vtipné neprišlo a zrejme to myslia vážne. ,,Miláčik, vieme že tomu nebudeš veriť ale hovoríme pravdu. Máme aj dôvod prečo sa to deje." To nnemôžu myslieť vážne. Pomyslela som si a prevrátila očami. ,,No dajte nech sa zasmejem." Mama sa na mňa ustarostene pozrela a spustila.

*z pohľadu Azela*

,,Elijah, (čítajte Elajža ďak.) dlho sme sa nevideli." Pousmial sa a za mnou sa objavili dve jeho tzv. Gorili. Aby som vám ho v skratke predstavil. Toto je Elijah. Mocný vládca zla. Ale nemá rád ak ho ľudia alebo anjeli či iné nadpozemské sily nazývajú jeho pravým menom, Lucifer. Ano toto je on, anjel ktorého z duše nenávidím. Je známy jeho "šarmom" a neustálym nosením obleku. Ženy naňho neustále vidia?! (pozn.autora Ja to chápem :3) Prebodol som ho pohľadom a chcel som ísť k nemu ale hneď sa pohol ma tie gorili chytili. Chcel som sa im vytrhnúť, no nešlo to. ,,Nebojuj Azel, tak ťa volajú že? Asi áno keď mi to Chelsie oznámila." Tá mrcha. Vedel som že nechcela len obyčajný život ako stredoškoláčka. ,,Čo odomňa chceš?" sykol som bolesťou keďže mi skoro lámali ruku ich pevným stiskom. ,,Zaujímalo by ma, ako je možné že sa tvoja obeť mení na anjela.Ale nehovor že o ničom nevieš, lebo ja viem o všetkom." Trochu cukol kútikmi pier a pozrel sa na Angie ktorá stále neveriacky na mňa hľadela. Je vidieť že je sklamaná. Ale ani sám som nemal ponatia ako je to možné. ,,Mám pocit že ani sám nevieš ako je to možné. Ja vám to rád vysvetlím. Je to veľmi jednoduché a stáva sa to zriedka. Ide o to že ak sa anjel smrti zamiluje do svojej obete ešte pred začatím procesu a obeť do anjela, tak prvým bozkom sa nezačne len proces budúcej smrti ale aj proces keď sa začne meniť na anjela. A vieš čo Azazel? Ona nezomrie, bude žiť a bude dosť silná na to zničiť skoro všetko čo je príde do cesty. Pravdaže okrem mňa." Zasmial sa a ja som len neveriacky naňho hladel. To nie je možné, ja Amy milujem? Ale anjeli smrti necítia, to nie je možné! ,,Ale veď mi nemáme city!" ,,Ale ano máme len sú niečo ako vypnuté. Len 1 zo 100 sa stane že sa mu zapnú skôr než sa začne proces. A chlapci pustite ho." Urobili čo im rozkázal a ja som padol na kolená. Snažil som sa rozmasírovať ruky ktoré ma príšerne boleli. Vstal som a podišiel k Angie. ,,A niečo som zabudol doplniť. Tí, čo toto urobili sú hrienici a musia zomrieť. A keďže viem, že máš sily na rozdávanie, priniesol som "pár" anjelov naviac." Usmial sa a spoza chrbta sa mu vynorili obrovské čierne krídla. ,,Mal som ťa celkom rád Azazel. Ale škoda že ťa nemôžem zabiť ako tvoju milovanú mamičku." A už ho nebolo. Toto ma zničilo. On zabil moju matku?! Ten hajzel! Za toto zaplatí. S Angie sme sa rýchlo postavili keďže v obývačke a vonku začali prisávať anjeli s ohnivými mečmi v ruke. ,,Dnes budem utierať krv z mojich rúk a dlážky ale chlapci, ubezzpčujem vás, moja krv to nebude."

*z pohľadu Amy*

Otec s mamou dokončili svoje odôvodnenie a ja som tam sedela v nemom úžase ,,Vedela som že máte obrovskú fantáziu, ale až takto? To som netušila. Ale viete čo ma na tom naštvalo najviac? Že to je zas o Azelovi. Odkedy sa kamarátime, odkedy sme spolu všetko zlé čo sa mi privodí hádžete naňho! A neustále rozprávate o tom že je anjel! Kurva už si uvedomte že nežijeme v rozprávke! Toto nie je žiadna rozprávka o anjelikoch toto je realita a anjeli NEEXISTUJÚ!" Naštvane som treskla o stôl a odišla von. Cestou som si zobrala kabát a čižmy aby mi nebola zima. Keď som bola už dosť ďaleko, prezula som sa a žabky som zobrala do ruky. Išla som rovno smerom k jazeru. Musela som ísť za Azelom a jediná cesta je cez les ktorý sa rozprestiera na druhom konci jazera. Pridala som do kroku. Zrazu sa predomnou objavil nejaký muž. Jediné čo som si všimla bolo to, že bol neskutočne sexi. ,,Dobrý deň mladá slečna, ty si Amy že?" ,,Ehmm, ano poznáme sa?" Bola som z toho nervózna ale jeho oblek ma nejak upokojil. Zrejme je nejaký právnik alebo čo. ,,Ja ťa poznám. Volám sa Elijak Mikaelson. Známy tiež ako Lucifer láska." Zdvihol kútiky úst a než som stihla povedať bol za mnou a na tvár mi položil nejakú smradlavú látku. Posledné čo som počula bolo: Neboj sa anjelik za chvílku skoncujeme s tvojim aj Azazelovým trápením."

Keď chcete dala som vám video o Elijahovi síce ako upíroi ale aspoň nejak sa s ním zoznámte lebo tu pobudne ešte dlho :) :D Jééj nová časť :D Tí, čo sô fanúšikovia The Originals alebo The Vampire Diares ma za diabla Elijaha zabijú :DD ale mne sa ako zlý chlapec páči :3 Klausa som zlého dať nechcela jemu to už stačilo :DD tak ak sa vám nová časť páčila? :) Ták a už všetci vieme prečo bude Amy anjelik :D úprimne, najprv to malo byť úplne inak a Lucifer-Elijah tam byť nemal byť :D a Angie mu mala povedať prečo sa to deje :D ale takto sa mii to lúbi viac :) dúfam že aj vám :/ tak sa majte :)

I want smileWhere stories live. Discover now