.14. "Eve hoşgeldin"

1.7K 213 54
                                    


"JENNIE!"

Korkuyla başımı masadan kaldırırken uykum hızlıca açılmıştı. Bütün büro bana bakarken yerimden kalktım, Bay Seungri'nin sesi sinirli çıkmıştı acaba bugün ne yapmıştım? Jiwon şaşkınlıkla bana bakarken konuştu.

"Acaba büro'da kamera'mı var? Senin uyuduğunu nerden gördü bu adam?"

"JİWON!"

Jiwon korkuyla titrerken eli ile masanın altını kontrol etti.

"Böcek falan mı yerleştirdi acaba?"

Jihyo nefesini seslice dıšarı üflerken Bay Seungri'nin onun ismini bağırması ile birlikte birbirimize şaşkınca baktık.

"Acaba Jiwon haklı mı? Böcek kamera falan mı var?"

İkisinin de omuzlarına elimi koyarken dramatik bir ses tonu ile konuştum.

"Sizi tanımak güzel di"

Jihyo ve Jiwon dudaklarını bükerek başlarını omzuma yaslarkenken Bay Seungri'nin bir kere daha bağırışı ile yerimizden sıçrarken hızlıca onun odasına doğru ilerlemeye başladık. Herkes bize baş sağlığı diliyordu, dalga geçiyorlarmış gibi gözükebilirdi ama bu ciddi bir meseleydi. En son bizi böyle çağırdığı zaman başımıza çok ağır bir görev vermişti, 1 ay boyunca şirkette her gün mesaiye kalmıştım bu da yetmezmiş gibi Bay Min'in tripleri ve istekleri ile uğraşmıştım.

"Sanırım bu sefer bizi atacak"

Jihyo endişe ile konuşurken başımı iki yana salladım.

"Hayır şu an atamaz"

Bay Seungri'nin kapısının önüne geldiğimizde yutkundum ve kapısını tıklatacağım sırada kapı açıldı ve biri 3 üçümüzü birden içeri çekerken eş zamanlı olarak konuştu.

"En değersiz çalışanlarımm!"

Dördümüz birlikte sarılırken anlamsız bakışlarım her yerde geziniyordu, Bay Seungri bize sarılıyordu BAY SEUNGRI BİZE SARILIYORDU! Kahkaha atarak bizden ayrılırken masasına doğru ilerledi. Tamam bizi kovmayacaktı ama kesinlikle işi düşmüştü.

"Şimdi sizi neden buraya çağırdığımı merak ediyorsunuzdur değil mi?"

İlk önce birbirimize baktıktan sonra onu başımızla onayladık. Ellerini masanın üstünde birleştirdikten sonra ciddi bir yüz ifaedisi takınarak (yani burada cool olmaya çalışıyor) konuştu.

"Biliyorsunuz ki bu yıl özel bir şey yapacağız, bunun içinde bir yüz'e ihtiyacımız var ve ben yani mükemmel dahi harika patronunuz yüz olarak Taemin'i seçtim..."

Şaşkınlıkla dudaklarım aralanırken Jihyo hayranlıkla konuştu.

"Hani şu hem dansta hem yüzde hem de modellikte 1. Numara olan Taemin'mi?"

 Numara olan Taemin'mi?"

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Yoongi, Cat and Jennie'1Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum