eğer okuyucuysanız, lütfen bunu okuyun

1.5K 73 16
                                    


Merhaba Maresso'lar çok önemli bir duyuru ile karşınızdayım.

Belki görmüşsünüzdür, artık bu hesabı kullanmayacağım başka bir hesap açtım profilim de hesap etiketli oradan takip ederseniz sevinirim. İlk önce neden bunu yaptığımı anlatayım, hesabım da bir sorun vardı ve bu beni uzun zamandır endişelendiriyordu. Şifremi hatırlamıyordum ve kullandığım gmail hesabı artık yoktu, gmaili değiştirmek istediğim de ise hesabımı kabul etmiyordu bir şekilde yeni gmail hesabıma şifre sıfırlamayı yolladığımda ise sonuç olarak yine olmuyordu.

Bu yüzden en büyük korkum ya telefona ya da hesaba bir şey olmasıydı çünkü bir daha sizinle iletişime geçemezdim. Yakın zaman da ise yeni bir telefon aldım, ve yeni bir wattpad hesabı açtım sürekli de buraya dönüp yazamayacağımdan burada olan kitapların yeni bölümleri diğer hesabımdan gelecektir. Kaldığım bölümden devam edeceğim her bir kitaba yeniden geçirmeyeceğim o kadar okunmayı riske atamam. Bu yüzden etiketleyeceğim hesabı lütfen takip edin çünkü artık bu hesapta olmayacağım sadece bildirimlere bakmak için bakacağım.

Hepinizi seviyorum, bekleyişiniz için size gerçekten hayranım. Hayatımda her şey yeni yeni gerçekten yoluna giriyor ve ben artık gerçekten buraya dönmek istiyorum ki çoğu kitaba örnek bir tarih olan King And Musteeker'e bölüm attım diğerleri de geliyor. Benimle kaldığınız için teşekkürler, kendinize iyi bakın!

@_nightmaria

Eğer sorun yaşıyorsanız hesabımdan takip edebilirsiniz

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Mar 12, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Yoongi, Cat and Jennie'1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin