Kapitola 14

1.8K 145 9
                                    

Niall

Ano, řekl jsem Rose, že jdu na hostinu sehnat pro ni léky, ale ještě před tím si musím něco velmi důležitého vyřídit. Nenápadně proběhnu několika uličkami, až se dostanu do jediné slepé uličky v celé aréně. Dojdu až ke zdi, která ukončuje tuto uličku a rozhlédnu se kolem dokola. Nikoho nevidím, což je velmi dobře.

Zaklepu třikrát na zeď a kousek od ní poodstoupím. ,,Dobrá práce chlapče, dobrá práce. Teď ještě sežeň tu holku ze sedmičky a bude to dokonalém. Ale nezapomeň, že pokud se prozradíš, tak tě to bude něco stat?. Je ti to jasné? " Ozve se ze zdi hlas. ,,Ano má paní. " Odpovím a rychlým krokem se vydám k rohu hojnosti. Soumrak je už za chvilku, tak ať to stihnu.

V hlavě mám jednu jedinou myšlenku: musím tu holku ze sedmičky přesvědčit, aby šla se mnou za Rose a já tak mohl splnit svoje pokyny od mé paní, které jsem bezmezně oddán. Přicházím k rohu a schovám se do jedné z okolních budov.

*O hodinu později*

Už je to tady. Před rohem hojnosti se otevře zem a vyjede z ní stůl s mnoha baťůžky. Na každém z nich je číslo, ale mě aktuálně zajímá pouze batoh s číslem pět, dvanáct a ta holka, která právě bere ze stolu batoh sedmičky.

Orchia

Hostinu jsem si nemohla nechat ujít. Možná z toho důvodu, že vážně potřebuj něco k pití a nebo pro to, že se tam setkám s Rose, kterou mi odvedl ten kluk. Ano, lhala jsem Rose o tom, zde ho nevidím ale z dobrého důvodu. Ten kluk se mi totiž vůbec nelíbil. Ale to už je jedno.

Jakmile stůl stane před rohem, vystartuji ke svému batůžku. Je vcelku těžký a když jsem ho sebrala ze stolu, málem jsem ho pustila na zem. Naštěstí jsem to ale jakž takž ustála a když už jsem se rozhodla, že by bylo dobré vrátit se zase do nějakého úkrytu, někdo po mě skočí.

Spadnu ošklivě na zem a mám dojem, zejména mám aspoň jedno žebro zlomené. ,,Když budeš hodná a slíbíš mi, že si nic neuděláš a ani se mi nepokusíš utéct, bude všechno v pohodě a já ti nic neudělám. " Ozve se něčí hlas a já se zachvěji. To je hlas toho kluka, co mi odvedl Rose. ,,A proč bych to měla dělat?" Zeptám se ho jízlivě. ,,Protože jako jediný vím, kde se ukrývá tvoje spojenkyně."

Pane bože, on ví kde je Rose? To je mi ale překvápko. Jak by to mohl nevědět, když je jediný, co jí poslední dobou viděl? Ale dojde mi, že pokud budu dělat problémy, tak se s ní nevidím, proto se mu úplně podvolím. ,,Vidíš že to jde." Zašeptá a prudkým trhnutím mě postaví na nohy. ,,A teď mi prosím dej ten batůžek, ať se mohu podívat, co v něm máš..."

Nedobrovolně mu podám batůžek a on ho začne prohrabávat. Zavrtí hlavou a dá mi ho zpátky. ,,Máš tam nezajímavé věci, těch mám já dost." Pronese, jako by ten batůžek byl jeho a on by mi ho daroval. ,,Jestli chceš vidět Rose, tak pojď. " Strčí do mě a rozeběhne se do ulic. Já ho rychle následuji a snažím se pokud možno nezabít o mrtvá tela , která tam po hostině zbyla.

Po asi pul hodině doběhneme k jednomu baráku ve kterém spatřím moji milovanou Rose. Ten kluk k ní přiběhne a dá jí pusu na tvarů. ,,Jak ti je? Mám pro tebe léky." Řekne jí polohlasně, ale její oči se upnou na mě. Zamává mi, ale já ji nevnímám. Jako by se mi v hlavě něco přeplo. Pomalu k ní zamířím, ale misto toho, abych ji třeba objala, jí dám celkem silnou facku, až se chytí za tvář.

Tak co na to říkáte? Kdo je vlastně Niall? A komu asi patří ten tajemný hlas? Proč dala Orchia Rose facku? Myslíte si, že pro to měla důvod?

Jinak opět děkuji za spoustu krásných votes a více jak 5K precteni :3

Á ještě reklama na povídky Like in a dream a její pokračování Dream became reality :D jsou to moc hezké povídky o 1D a moc se mi líbí :)

Hope you like it

Hunger games: Nová generaceKde žijí příběhy. Začni objevovat