Ne vjeruj nikome

275 17 0
                                    



„Taee, spava mi se..." promrmljala sam. „Gdje je Kook?" „Mislim da je otišao po piće... ne izgleda mi kao da planira tak skoro ići kući..." Izdahnula sam. On ima glupe ključeve od kuće. Sumnjam da će mi ih tak lako dat...

„Šta kažeš da odemo ponovno malo plesat? To će te razbudit..." Tae me pogledao. „Nije mi do plesa..." „Onda malo popij..." Ponudio mi je alkohol. „Ne želim više pit..." zakolutala sam očima. Izdahnuo je i popio to umjesto mene. U jednom fucking gutljaju.

„Idem...idem do wca...brzo se vraćam..."

Malo sam se umila i razmazala šminku pa sam se uplašila sama sebe u ogledalu.

Sad sve treba popravit...

Dok sam se šminkala, stigla mi je poruka. Možda Jennie pita gdje sam... moš mislit. Stalker se odlučio vratit. Baš mi sad on treba upropastit noć..

?: Tae te nije trebao ostaviti samu......

Y/n: sta hoces?! Pusti me na miru vise! Bas je bilo mirno dok te nije bilo

?: zasto si bjezala od mene? Zar me se bojis?

Y/n: kasnila sam na nastavu

?: haha..wow...sad vise nismo tako hrabri ha? Zakljucaj se...da te ne bih iznenadio... :D

Raširila sam oči i okrenula se prema vratima. Kvaka se savinula. SHIT! Potrčala sam prema vratima da ih zatvorim, ali prespora sam. „NE!" Viknula sam i zabila se u osobu koja je ušla.

„AAGH!" vrisnula je. Pogledala sam i vidjela neku žensku. „ŠTA IZVODIŠ!?" izderala se. „Ja.. se ispričavam...oprostite..." Zakolutala je očima i otišla na toilet.

Izdahnula sam i vratila se na mobitel.

Y/n: necu komentirat...

?: ahahahaha ovo je bilo presmijesno za gledat, tako si slatka kada se bojis

Y/n: ti trebas u ludnicu... pusti me na miru!

?: zasto Y/n? Ja ti samo zelim najbolje 

Y/n: nez zas al sumnjam u to...

?: samo da ti kazem... ne vjeruj nikome...svi ti koje nazivas prijateljima ti lazu.... a da ne govorim za tvoju obitelj.....

Y/n: sta s mojom obitelji?!?!? TKO SI TI?!!

?: kao sto rekoh, zelim ti sve najbolje Y/n....

Izašla sam iz wca. Osjećala sam se kao da imam neki kamen u želudcu.

Jennie i Kook su se vratili na svoja mjesta. Svi su se tam cerili i smijali. Očito su bili pijani. „Y/nnnn!!!" Tae je ispružio ruku. Nasmiješila sam mu se i sjela pokraj njega. „Baš smo Jennie i ja pričali o tome kako nam je bilo super u djetinjstvu, zar ne Jen!" Kimala je glavom veselo. „Ali onda.... me je jako povrijedila...i od tada se ne družimo! Zar ne Jen!" rekao je pijano očito. A Jennie je počela kreštati od smijeha.

„Y/n, toooo ti je zaaapravoo jaaako smijeeešna priičaa ahahahhh!!" rekla je kroz smijeh. „Haha...da...sigurno..." fejk sam se nasmiješila.

Jungkook je pokušao ustati, ali je odmah pao natrag. Jeez, nema me 10 minuta i već svi mrtvi pijani....

„Kook, trebamo ići doma..." pomogla sam mu da ustane. „Neeee ne ostavljaj me Y/n!!" Tae se pravio da plače. Zakolutala sam očima.

„Tae, umorna sam. Moram doma, a i pričat ćemo sutra...." „Neka Jennie ide s nama doma!!" Jungkook je viknuo. Izdahnula sam. „Zašto bi Jennie išla s nama doma?" „Jer, Jeennieeeeee....ja Jennieeeeee voooool.." „Jaaa VOLIM JENNIE!" Jimin je viknuo i bacio se na Jennie koja se i dalje smijala kao luđakinja. „Ne mogu vjerovat da se ovo događa...." promrmljala sam...

„Hvala ti Chanyeol! Ne znam šta bih bez tebe!" Nasmiješio se i kimnuo glavom. „I još jednom sorry što sam te probudila!" „Nema veze, nekako sam i očekivao ovakvo što pa baš i nisam mogao spavat..." „Ma, napili su se kao životinje. Da se nisam sjetila da ti voziš, ne znam šta bih s njima..." „Ma sve okej, lijepo je od tebe što se brineš za sve..." nasmiješila sam se i kimnula glavom. Vukla sam polupospanog Jungkooka do kuće. „Uh, trebaš pomoć s njime?" upitao me izlazeći iz auta. „Ne, ne sve okej. Uh jebote al je težak..." obrisala sam znoj s lica. „Tata, ja nisam debel..." promrmljao je.

Tražila sam ključeve od kuće u njegovim džepovima. „Hahhaha, to škaklja. Ali možeš mi dirati dupe ako hoćeš..." govorio je smiješkajući se. I dalje je imao zatvorene oči. „Koja si ti budala...." promrmljala sam.

„Jesi uspjela?" upitao me Chany. „Yep... hvala ti još jednom na svemu..." „Idem ja onda... moram još Jen i Taea odvest..." udahnuo je i ušao u auto.

Bacila sam Jungkooka na krevet i psovala ga. Nije me čuo jer je spavao kao zaklan. „Šta je meni ovo trebalo u životu..."

Nisam mogla zaspat od Kookovog hrkanja pa sam samo gledala u strop. Nešto mi tu nije bilo jasno. Stalker je rekao da ne vjerujem nikome. Zašto? Šta on zna, a da ja ne?

Kad bolje razmislim... Jungkook i Jennie su danas bili čudni. Hvala Bogu da nije bilo nikakve drame između Taehyunga i nje. Iako imam osjećaj da je to zbog mene. Mislim da Tae ne želi da mislim išta loše o njemu pa nije htio nikak reagirat na išta...

A onda kada je Jungkook nešto htio reći za Jennie, ali ga je Jimin prekinuo. Jel to Jimin stvarno mislio? Ili je samo bio pijan pa ne zna šta govori?

Razna pitanja su se vrtila po mojoj glavi dok od svega toga nisam zaspala....

Razna pitanja su se vrtila po mojoj glavi dok od svega toga nisam zaspala

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Black Hood [K.TH. FF]Where stories live. Discover now