Oteta

197 12 1
                                    


Taehyung POV

Njezino ignoriranje me tako boli. Najradije bih sada potrčao za njom, ali moram na ovo glupo ispitivanje. Izdahnuo sam i ušao.

"Jutro..." promrmljao sam. "Jutro Taehyung." Policajkinja se nasmiješila te sam sjeo nasuprot nje.

Ne vidim svrhu u ovome. Prije će je Baekhyun naći nego ove budale.

"Ne mogu ni zamisliti kako se sada osjećaš.." započela je, a meni je došlo da se puknem smijati. Kakav cringe. Kakva gluma...

"Ali mogu ti obećati da ćemo pronaći tvoju sestru. Vjerujemo da je oteta od istog otmičara kao i Lisa..."

Naravno da je. I tko god to bio, platit će.

"Možeš li mi reći gdje si bio te večeri?" "Kod Y/n. Jennie je bila doma kada sam otišao, a kada sam se vratio, nije je bilo... kuća je bila ista, nikakav nered ili nešto. Njezin mobitel je bio na njezinom krevetu... mislim da ju je otmičar oteo onda dok je bila doma. Vjerojatno ga je pustila u kuću, to znači da je to netko koga poznajemo..."

Gledala me iznenađeno. Ha bitch, pametniji sam od tebe.

"Da, to sam i..ja mislila..." rekla je, ali očito laže.

"A sumnjaš li na nekoga?"

"Naravno. Jeon Jungkook."

Pogledala me i dignula lijevu obrvu. Udahnuo sam i prisjetio se svega. „Jungkook je najdvoličnija osoba koju možete upoznati. Na prvu će biti mali simpatični dečko, a zapravo razmišlja kako da ti uništi život. Bio je u vezi sa Jennie pa su prekinuli zato što je on mislio da ga ona vara, a zapravo nije. Kasnije, to jest sad, ponovno joj se pokušavao približiti, ali ona baš i nije bila za. Moja teorija je, da ga je ona odbila pa ju je on oteo na silu. No, naravno da se prvo treba riješiti cure, to jest Lise, ne?" dignuo sam obrvu, a ona je gledala u mene tako ozbiljno i zainteresirano. Kimala je glavom i čekala da nastavim. Nasmiješio sam se i nastavio. „Taj dan, kada je Jennie nestala, vratio sam se doma, vrata kuće širom otvorena...a u kući...nije bilo nikoga osim Jungkooka. Zašto bi dovraga Jungkook bio u našoj kući? Vjerojatno da uzme Jennien mobitel ili nešto." „Što je tebi rekao kada si ga vidio?" „Bio je jako nervozan i na kraju je samo otrčao van. Rekao je da me se ne tiče što tu radi..." zakolutao sam očima i prekrižio ruke. Kimala je glavom i zapisivala nešto na papir.

„Gospođo, morate ga uhitit, siguran sam da je on otmičar ili bar ima neke veze s time, možda zna tko ih je oteo ili nešto. Uglavnom poduzmite nešt, ja ne mogu štititi Y/n cijelo prokleto vrijeme... a siguran sam da je i ona na listi..."

„Jesi li siguran da Y/n nema neke veze s time Taehyung?" pogledala me. Opet ovo sranje. „100% gospođo. Y/n je bliska s Jungkookom, ali ne bi nikada napravila ovakvo što. A i nema razloga za time, Jennie i ona su si bile prebliske..." „Krivac je obično ona osoba za koju se najmanje očekuje da je krivac Taehyung..." rekla je gledajući me ozbiljno u oči. Gutnuo sam i pogledao u pod. „Iako...tvoja teorija je dosta dobra... vidjet ću što Jungkook ima za reći..."

Kimnuo sam glavom i ustao. „Samo spasite moju sestru i zaustavite ovo više...molim Vas..." gledao sam je u oči i stavio ruke kao da se molim. Lagano se nasmiješila i kimnula glavom. „Bez brige Taehyung, sve je pod kontrolom..."

Zatvorio sam vrata i zakolutao očima. „Koja blesača..." promrmljao sam i izašao van iza škole. „Evo ti." Bacio sam Baekhyunu diktafon. Nasmiješio se i gledao ga. „Jel kupila priču?" kimnuo sam glavom. „Sad smo se barem riješili policije pa možemo nastaviti sami." „Al Baekhyun, jesi siguran da Kook nema veze s time?" „Ma daj, klinac si jedva dupe zna sam obrisat, gdje bi on oteo dvije cure?? To je neka druga gang grupica ili nešto..."

Black Hood [K.TH. FF]Место, где живут истории. Откройте их для себя