NUMB TO THE FEELING

399 59 3
                                    

Conversația lor a fost una foarte limitată, cu o persoană vorbind și cealaltă ascultând cu greu. Era o amestecatură de respirații neregulate și voci tremurânde, dar era calmant. Schimbarea pe care vocea lui Felix a avut-o asupra stării lui Changbin a fost semnificativă, iar el s-a simțit aproape amorțit sentimentului de a nu fi bine.

"E încă destul de devreme și sperăm să dormi."

Changbin doar a strănutat ca și răspuns, ștergandu-și nasul cu mâneca puloverului său, nelăsând vreo urmă de mizerie în urmă.

"Niciodată nu am crezut că vom vorbi atât de devreme în prietenia noastră dar mi s-a demonstrat că m-am înșelat, evident."

Felix a continuat să vorbească într-un ton discret, aproape o șoaptă, ca și cum nu vroia să-l sperie pe brunet. Ca și cum în orice secundă, s-ar fi spulberat în vânt, luându-i gândurile urâte cu el în călătorie.

"Știu că plângeai  Changbin."

A înghețat, cu ochii mari, ajungând la realizarea pe care a avut-o, mai devreme. Respirația lui a început să accelereze la simplul gând de a fi descoperit și numit un pămpălău. Viața îi juca feste băiatului care nu era în stare să vadă strălucirea, căldura pe care ziua o dădea.

"Dar asta e în regulă. E în regulă să plângi când simți nevoia. Țipă din toți rărunchii dacă vrei. Dar nu-ți ține sentimentele închise, Changbin, pentru că asta e ceea ce te distruge cu adevărat."

Liniște. Era singurul lucru observabil în timp ce băieții doar stăteau, gândindu-se unul la celălalt. În acel moment, amândoi erau consumați de liniște și erau complet amorțiți de faptul că au devenit atât de implicați în viața celuilalt. Fiecare zi era un joc al așteptării pentru cine va scrie primul și cine va răspunde cel mai rapid. Ambii băieți erau amorțiți de faptul că inimile lor băteau puțin mai repede cu fiecare secundă care trecea. Negând că ceea ce era real era cam imposibil.

"Mulțumesc."







Am un anunț important de făcut. Autoarea cărții a terminat oficial de scris această carte, iar pe 15 februarie o va băga în ciorne ca să o editeze, să facă mici modificări și toate cele.
Ce vreau să spun e că până atunci o să traduc cât de mult pot, iar cartea asta va intra într-un mic hiatus de pe 15 februarie până când autoarea o va republica.
Apoi e posibil să aibă loc schimbări în capitolele deja traduse, deci voi începe și eu să editez la momentul respectiv.
Încă mai e destul până atunci, timp în care o să traduc cât de mult pot, dat fiind că e destul de lungă cartea asta, deci așteptați-vă la spam-uri :)

Vibes | Changlix [română] Where stories live. Discover now