Epilog

3.7K 184 19
                                    

"Čau Zayne, nechceš se stavit na pivo?" zeptám se se smíchem mého kamaráda z dětství, když se snad po pěti minutách uráčí zvednout ten telefon.

"Payne ty skřete, to mi voláš jen kvůli tomuhle?! To si nemohl chvilku počkat ty kazišuku jeden?!" zakřičí na mě nevěřícně a já se musím s celého srdce zasmát.

"Tatíííííí!" uslyším z obývacího pokoje smích mého tříletého syna Sebastiana.

"Ty potvůrko, teď tě zlechtám tak, že se počůráš!" hned na to se ozve smích mého manžela a já jen s láskyplným úsměvem musím zakroutit hlavou.

"To se s Gigi snažíte o další dítě?" zasměju se, ale přitom jsem za něj rád. Zayn se před čtyřmi lety oženil se svou nádhernou přítelkyní, se kterou chodil od čtvrťáku a mají spolu dvě krásné děti. Tříletého Sama a roční Beccu. Hrozně mu to přeju a jsem šťastný, že si založil rodinu, protože jsem se o něho opravdu před lety bál. Když jsme byli se Zaynem ještě na střední, začalo to s ním jít hodně rychle z kopce. Holky střídal každý den a opíjel se a bral drogy každou noc. Snažil jsem se mu pomoct a ne jednou jsem se s ním kvůli tomu pohádal a popral. Nakonec, když zkolaboval kvůli svému astmatu, mě nechal mu konečně pomoct.

"Dej mi pokoj Nialle." zasměje se konečně taky "Ty dvě malé nestvůry mi bohatě stačí." i když se směje, vím, že své děti i ženu neskutečně miluje. Jsou pro něj všechno.

"Takže přijedeš? Dlouho si u nás nebyl." trochu posmutním. Pravda je, že jsme se kvůli práci a rodině neviděli skoro tři týdny. I když se Zaynem pracujeme ve stejné firmě, každý jsme na jiném patře a prakticky se nevidíme.

"Rád bych Nialle, ale děcka jsou po dlouhé době na víkend u mých rodičů a chceme být s Gigi sami." zasměje se "Sám moc dobře musíš vědět, že si moc nezašukáš, když máš děti."

Musím se uchechtnout. "Zayne, já o sex rozhodně nouzi nemám. Já si to umím zařídit." moc dobře si pamatuju jak mě bolel zadek, když jsme si s Liamem na sebe včera udělali v koupelně čas. Přebíral jsem prádlo do pračky a klečel jsem při tom na zemi zády ke dveřím. Liam přinesl nějaké špinavé prádlo, no a už se to prostě stalo. Naštěstí máme hodné dítě, které bez nás půl hodinu vydrží bez toho, aniž by se mu něco stalo.

"Hajzle." zavrčí se smíchem Zayn "Hele já už musím. Gigi má na sobě šlehačku a nechci, aby se celá rozpustila, takže ahoauuuuu! Proč mě biješ?" ten konec nepatřil mě, ale nejspíš Gigi, které bylo trapně z toho, že mi to Zayn řekl. No jo, pořád je ve věcech jako je sex otevřený.

"Dobře, tak ji pozdravuj, ahoj." rozloučím se s ním a v hlavě si udělám poznámku, že mu zítra znovu zavolám a odtáhnu ho k nám, i kdybych ho měl strčit do kazajky.

Potom, co jsem položil mobil na kuchyňský stůl, jsem se vydal do obyváku, ze kterého se stále ozýval smích. Můj úžasný manžel seděl na zemi a lechtal na bříšku našeho syna, který seděl mezi jeho nohama opřený zády o jeho hruď.

Sebastian se svíjel a smál jako pomatený. Můj brunet se smál taky a nakonec, když už usoudil, že je už náš chlapeček dost vytrestaný, ani nevím za co, obejmul ho kolem bříška a přitiskl si ho silně k sobě, líbajíc ho do vlasů. Sebastian se ještě chvilku smál, ale pak se uklidnil a začal se hrát s nákladním autíčkem.

Jen jsem tam tak stál ve dveřích a užíval si pohled na ně. I když je Liamovi 45 let, vůbec na svůj věk nevypadá a já se stále musím udivovat nad tím, jak úžasný je ve všech směrech. Miluju ho už od svých patnácti a ani za těch deset let, co uběhly, jsem svůj názor nezměnil i přes náš velký věkový rozdíl.

Často se nám stává, že si lidé myslí, že jsme nějak příbuzní nebo je Liam můj otec, ale já hrdě říkám, že je to můj manžel. Jen jemu je to líto, když se něco takového stane. Výhodou toho je, že si pak spolu klidně celou noc užíváme a já se mu snažím dokázat, že ho příšerně moc miluju a je mi jedno, kolik mu je let. V posteli je pořád stějně úžasný, jeho tělo je dokonalé, a na obličeji mu přibylo jen několik málo vrásek, které ho dělaly snad ještě krásnějším. Občas se najde i pár šedin ve vlasech, ale jak říkám, mě pořád přijde stejně krásný. A není to jen skvělý manžel, ale i úžasný otec. Našeho tříletého syna miluje a dělá všechno proto, aby byl skvělý táta.

Já a Liam jsme manžele pět let. Před třemi roky jsme si adoptovali Sebastiana a kdyby to bylo jenom na mě, adoptovali bychom si teď nějakou krásnou holčičku. To jsem ale Liamovi ještě neříkal.

"Co tam tak stojíš?" zasměje se Liam a já se k nim pomalu rozejdu.

"Ale, jen tak přemýšlím." zachechtám se a sednu si vedle něj líbajíc ho na tvář.

"To by si neměl dělat. Víš jak je to nezdravé?!" zasměje se a já s ním. Je jako malé dítě.

"Jo vím."

"A nad čím si tedy přemýšlel?" zeptá se mě se zájmem a já si opřu hlavu o jeho rameno.

"Nad tím jak vás oba miluju."

Liam se zaculí a políbí mě na spánek. "Taky tě miluju. A Seb taky."

"Co?" otočí se na nás nechápavě náš brouček, který uslyší své jméno.

"Nic broučku." zasměju se a políbím ho na čelo, než si začne hrát znovu s jeho auty.

"Tak co? Přijde Zayn?" ozve se znovu Liam a já zakroutím hlavou.

"Ne. Dali s Gigi děcka k rodičům, takže si spolu užívají."

"To se mi líbí. Nemůžeme to udělat taky?" ušklíbne se a je mi jasné, na co myslí. I když spolu máme sexu dost, nic se nevyrovná tomu, když je Seb u mých nebo Liamovích rodičů a my na sebe máme celý den.

Seba milujeme, ale jednou za čas chceme být sami. To snad chápete.

"Zapomněl si zlato, že tvoji rodiče jeli na dovolenou a moji jeli s Alex za tetou Gemmou?" zasměju se a jeho nadržený úšklebek zmizí. Asi vás zarazí, kdo je Alex. Přesněji je to Alex Tomlinsonová Stylesová. Tato patnáctiletá mladá slečna je moje sestra. Od doby, co se moji otcové bavili o adopci při cestě na stanování, kde jsem se poprvé políbil s Liamem, o tom stále přemýšleli a proto o adopci zažádali asi půl roku potom, co zjistili, že chodím s Liamem. Nejdříve chtěli miminko, ale nakonec narazili shodou okolností na pětiletou holčičku s modrýma očima a kudrnatými vlasy a svůj názor okamžitě změnili. Miluju Alex, jako kdyby to byla moje pravá sestra a nedám na ni dopustit.

Liam si skoro až žalostně povzdychl "Tak nic no."

"Počkej na večer." ušklíbnu se tentokrát já a vstanu. Vezmu do své náruče Sebastiana a on mě hned obejme okolo krku. "A pokud chceš, tak si klidně na sebe vezmu tvůj dárek k poslednímu výročí." mrknu na něj ještě a pak se podívám na mého syna. "Pojď ty zlobidlo. Půjdeme se najíst."

Uslyším ještě jak Liam vzrušeně zamručel a já se mu nedivím. Jeho dárek, co mi dal k našemu poslednímu výročí svatby, jsou tmavě rudá tanga. Ano jsem muž a dostal jsem krajková tanga, ale za ty roky jsme s Liamem přišli na to, že ho to neskutečně vzrušuje a tak je občas rád nosím. Navíc jsou celkem příjemné.

Jak můžete vidět, vše je tak jak má být. I přes to, že je Liam jednou tak starší, než já, jsem neskutečně šťastný a zamilovaný.

Kašlete na to, co si o vás, kdo myslí a buďte s tím koho milujete, ať už je to muž nebo žena, ať je starší nebo mladší než vy, ať má jakoukoliv barvu pleti nebo ať je vaše láska zakázaná. Nechte být všechny, co jsou proti vaší lásce a užívejte si spolu, protože láska je pro všechny stejná a nedělá rozdíly. To jen lidé je dělají, ale láska je slepá. Je jí jedno, jak ten druhý vypadá. Je jí jedno, co si ostatní pomyslí. Důležité je nebát se, přiznat si, co opravdu chcete a kdo jste. O tom je život. Tohle je jeho smysl. A vždy tomu tak bylo, je a taky tomu tak bude. Jděte se vztyčenou hlavou a řekněte celému světu, kdo skutečně jste. Ti, co vás milují, vás přijmou a ti, co nepochopí, nebyli určeni proto být součástí vašeho života. Já sám se setkal s posměchem a nechápavostí. Ale má láska byla tak silná, že jsem to vše dokázal vydržet. Je jen na vás s kým budete a čím chcete být. A proto se nebojte projevit.

This is so bad - NiamWhere stories live. Discover now