Capitolul 19.

749 79 30
                                    

Rojo's p.o.v.

Logodni-CEEEE?! Nu. Nu nu nu nu nu! Așa ceva nu poate fi posibil! Nu concep așa ceva! Trebuie să fie o glumă! Cum să aibă Violet logodnică când are doar 19 ani?!?!

Ochii mei se măresc în șoc și privesc spre Naranja care se uita la logodnica lui Violet la fel de confuz ca mine, doar că pe fața lui nu se vedea surprinderea așa de bine ca pe a mea. Singurul motiv pentru care îl pot citi pe Naranja e pentru că îl cunosc atât de bine. Credeam că îl cunosc și pe Violet... aparent m-am înșelat. Mă întorc spre Violet și logodnica lui, simțind cum mi se înmoaie genunchii doar cât mă uit la cei doi. 

E frumoasă și pare de o vârstă cu Violet. Cum să concurez eu cu așa ceva?! Nu că nu aș putea, dar e logodnica lui! Viitoarea lui soție! Visele mele s-au spulberat într-o fracțiune de secundă. Dacă sunt logodnici înseamnă că se știu de mult mult timp... și părinții mei sunt împreună încă de când erau copii! Oh, nu... Nu nu nu! La vârsta lui Violet, mama l-a adoptat pe Naranja! Dacă Violet îmi spune că au și ei vreun copil, îmi dau duhul! 

Dintr-odată, mă trezesc din visare când aud sunetul unei lovituri. Scanez împrejurimile cu privirea și constat cu uimire că Indigo aia îi trăsese lui Violet o palmă după cap. 

- Ți-am zis să nu mai spui oamenilor că suntem logodiți!

Spune ea pe un ton autoritar, punându-și mâinile în sân și bătând ușor din picior. Violet o privește încruntat și își freacă ceafa, apoi spune:

- Dar suntem!

- Ba nu suntem! Nu am fost niciodată de acord cu așa ceva, asta e doar rezultatul prostiei mamei și a lui Grey combinate la un loc! 

- Ce face?

Mă trezesc eu întrebând cu voce tare, ceea ce le atrage atenția celor doi asupra mea. Fac contact vizual cu Violet, sperând să nu se vadă prea tare pe fața mea ce simțeam în momentul acela. Vărul meu e primul care își mută privirea, apoi își drege glasul și spune:

- Ea e fiica lui mami Iris.

Când îl aud simt cum mi se taie răsuflarea și îmi mut rapid privirea spre Indigo care îl privea pe Violet iritată.

- Nu-i mai spune mamei mele mami, retardule!

Spune ea, lovindu-l încă o dată. 

- Au! Vedeți prin ce trec? Viitoarea mea soție e violentă cu mine! Ce mariaj oribil voi avea!

Spune Violet, apropiindu-se de mine. Își lasă capul pe umărul meu și se preface că începe se plângă. Privesc spre Indigo care doar și-a dat ochii peste cap, apoi spre fratele meu care a făcut exact același gest ca al ei. Îl bat ușor pe spate pe Violet, așteptând să termine cu teatrul. După câteva secunde, Violet îmi dă drumul și își șterge pretinsele lacrimi, apoi continuă să vorbească.

- Indigo, ei sunt verii mei. El e Rojo, dar poți să îi spui Rouge.

Indigo își întinde mâna spre mine, iar eu mă uit la ea sceptic preț de câteva secunde, dar în cele din urmă dau mâna cu ea.

- Iar el e Naranja, aka Portoca-

- Să nu îndrăznești.

Îl atenționează Naranja pe un ton autoritar. Indigo îl privește pe Violet clipind în mod repetat, cel mai probabil încercând să își dea seama care e faza cu pseudonimul ales de el și de ce nu îi place lui Naranja, apoi face un pas spre fratele meu și dă mâna cu el rânjind.

- Eu sunt Indigo. Încântată de cunoștință, Ginger. 

- Ginger?

Întreabă Naranja confuz.

It's Not Incest!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum