Capitolul 41.

759 86 16
                                    

Rojo's p.o.v.

- Oamenii spun că modelele nu sunt inteligente, dar asta nu e adevărat. Eu fac mulți bani doar privind la cameră și zâmbind, fără prea mult efort, pe când tu muncești din greu toată ziua. Deci dacă stai să te gândești, cine e mai deștept, eu sau tu?

- Și zi, Grey, care crezi că e secretul din spatele succesului tău? 

Întreabă tata, luând o înghițitură de vin din paharul lui și ignorând întrebarea unchiului Azul.

- Secretul?

- Da. Care e cheia succesului?

După ce am aflat... mă rog nu știu exact ce am aflat sau ce credem că am aflat, am decis să ne continuăm cina în mod normal și să nu facem nimic până nu ne dăm seama ce TREBUIE să facem. Sunt așa confuz în privința subiectului ăsta și nu doar eu. Pe de o parte mă bucur că nici părinții mei nu știu ce se întâmplă, ceea ce înseamnă că nu au păstrat un astfel de secret fața de mine, cum au păstrat alergia lui la câini, pe de altă parte aș fi vrut ca ei să aibă răspunsuri la întrebările mele, dar nu au. Nu știu pe cine să întreb, sunt așa pierdut! Cum poate fi Violet fiul lui Azul? Asta nu are nicio logică! Cel puțin nu pentru mine. Și nici pentru mama și tata. 

Dacă e fiul lui biologic, de ce unchiul Grey și unchiul Azul ne-au spus că l-au adoptat? Cum a zis și tata, poate fi o coincidență, dar e prea mare! Violet e copia lui Azul în tinerețe, nu doar seamănă puțin, sunt identici! Unchiul Azul trebuie să fie tatăl lui, altfel nu-mi explic! 

Am văzut odată o poză cu bunicul meu și pot să spun că în prezent tata arată la fel ca el, mai mult sau mai puțin, spre deosebire de unchiul Azul care mereu a semănat cu bunica. Am mai văzut și o poză foarte veche cu Black și tatăl lui. Și ei seamănă foarte mult, dar am auzit că Black seamănă mai mult cu mama lui... 

Mintea mea e vraiște. În ultima jumătate de oră mi-au trecut prin cap toate teoriile conspiraționale posibile! Și trebuie să spun, sunt destule! Dar oricât aș încerca, nu ajung la găsesc alt rezultat logic decât faptul că unchiul Azul, oricum te-ai uita la el, este tatăl lui Violet! 

Dar dacă el e tatăl lui, atunci asta ridică întrebarea... Cine e mama lui?

Dintr-odată, simt o mână peste mâna mea sub masă. Privesc mâinile noastre, apoi mă uit la Naranja care îmi zâmbea încurajator. Zâmbesc la gândul că fratele meu înțelege perfect cum mă simt, apoi îmi alung toate teoriile din minte și încerc să mă bucur de cina de ziua mea.

Și ce mai zi memorabilă am avut anul ăsta... Am primit doi iubiți și... un văr.

Simt cum Naranja îmi strânge mâna ușor și îmi mut privirea spre unchiul Grey care părea că se gândea cum să răspundă la întrebarea tatei. Scoate un hmm, apoi ia și el o înghițitură de vin, după care spune pe un ton nonșalant:

- Sunt gay. 

 Auzind răspunsul lui, tata se înece cu vinul și înceapă să tușească, Violet și presupusul lui tată încep să râdă, în timp ce mama le aruncă amândurora o expresie înfricoșătoare înainte de a se întoarce spre tata pentru a se asigura că e bine.

- Sunt bine, Rose. Ce vrei să spui cu asta?

- Faptul că sunt gay mi-a adus numai avantaje. Nu tu scandaluri cu femeile, nu tu fete care vor să se culce cu mine pentru a avansa în carieră și ai fi surprins să afli cât poți economisi când nu ai o soție care să îți cheltuie banii pe tot felul de prostii!

Spune el foarte relaxat, luând încă o înghițitură din paharul lui.

- Oh, și nu sunt și bărbați care vor să se culce cu tine ca să avanseze în carieră?

It's Not Incest!Where stories live. Discover now