Capitolul 90.

570 53 9
                                    

Rojo's p.o.v.

- Nici să nu te gândești! E al meu!

Strigă Indigo, observând direcția în care era îndreptată privirea lui Lime. Acesta se întoarce înapoi spre ea, șocat de reacția ei, și își ridică mâinile în semn că nu a făcut nimic, apoi întreabă:

- De când ești bisexuală?

- Nu sunt. Green e important pentru mine, deci nici să nu te gândești...

Spune ea pe un ton amenințător, la care Lime pufnește din nas, apoi își dă ochii peste cap, încercând să pară că nu îi pasă prea mult de amenințarea lui Indigo.

- Eu nu prea gândesc.

- Ha ha.

- Bine, bine, calmează-te! Eram doar curios care-i faza cu el de l-a angajat mătușa Iris. S-au schimbat multe cât am lipsit eu, nu glumă!

- Nici n-ai idee...

Murmură Violet, afișând un zâmbet inocent pe față. Lime pare să îl audă și se întoarce spre el, privindu-l întrebător, dar Violet nu spune nimic și doar continuă să zâmbească.

- Indigo, îmi cer scuze că te deranjez, dar trebuie să deschidem clubul...

Se aude dintr-odată vocea lui Green spunând. La auzul cuvintelor lui, îmi scot telefonul din bunuzar și mă uit la ceas, puțin surprins că e deja atât de târziu. Indigo îl privește pe Green, apoi pe mine și mă întreabă din priviri cât e ceasul. Îmi întorc telefonul spre ea, iar când aceasta vede cât de târziu era de fapt își mărește ochii în șoc.

- Când a trecut timpul așa repede?

Întreabă ea pe un ton retoric, înainte de a se întoarce spre Green și a adăuga:

- Te ajut imediat.

- Mulțumesc.

- Ajut și eu.

Spune Lime dintr-odată, ridicându-se în picioare și băgându-și telefonul înapoi în buzunar. Indigo îl privește pe Lime cu o sprânceană ridicată, parcă nevenindu-i să creadă că el s-a oferit să ajute.

Să înțeleg că el, spre deosebire de Violet, nu prea ajută, hmm?

- Spune-mi ce să fac.

- Îți folosești creierul și îți dai seama singur, nu am timp să te coordonez pe tine.

Spune Indigo, pufnind din nas la el, înainte de a merge să strângă gunoaiele de pe mese. Lime o urmărește cu privirea încruntat, evident iritat de atitudinea și comentariul ei, după care se întoarce spre Green și îl privește cu o expresie neutră pe față. La rândul lui, Green se uită la el, neștiind ce să facă sau să spună, până când Violet decide să se ridice de la bar și să îți pună mâna pe umărul lui Lime, atrăgându-i atenția acestuia.

- Ajută-mă să mutăm mesele.

Spune el, la care Lime dă din cap în semn că a înțeles și îl urmează pe Violet în liniște, trăgând cu coada ochiului la Green din când în când. 

- Ești bine?

Întreb eu, privind spre Green care rămăsese stană de piatră. La auzul vocii mele, acesta își revine și îmi oferă unul din obișnuitele lui zâmbete.

- Da, stai liniștit.

Spune el într-un târziu, întorcându-se la treabă. Îl privesc preț de câteva clipe, dezbătând în minte dacă el chiar e bine, sau m-a mințit în față, după care privirea mea se mută în direcția lui Violet și Lime. Imediat ce dau cu ochii de ei mă încrunt, apoi mă ridic de la locul meu și merg să îi ajut la cărat, pentru că aparent niciunul din ei nu se descurca prea bine.

It's Not Incest!Where stories live. Discover now