Tanıtım2

305 118 15
                                    

Yağmurun hızlanmasıyla bende arabayı hızlandırdım yağmurla yarışıyoduk sanki .

Dahada hızlandım yanımdaki ağaçlar yollar insanlar yok oluyodu ben hızlandıkça arkamdan korna sesleri geliyodu . Sinirliydim şu hayattaki tek kan bağım olan insan dedem vardı
O'da canımı çok sıkıyodu. Yine ne istediğini bilmiyodum her seferinde bana emir vermekten geri gelmiyodu . Arabayı mümkünmüş gibi dahada hızlandırdım . Malikaneye yaklaştığımda yavaşlıyıp sinirimi yatıştırmaya çalıştım. Kapıdan girdiğimde arabayı bahçenin ortasına koyup eve girdim . Dedem ortalıkta gözükmüyodu merdivenlerden ses geldiğinde bu kızın burda ne işi var dedim. Dedemin sevgilisiydi ama değildide herseferinde altıma girmek için can atıyodu ama ben tiksiniyodum . Yanıma geldiğinde hızlıca boynuma sarıldı parfüm kokusu midemi bulandırmıştı bacağımın tekine oturup "sonunda geldin bu ev sensiz hiç çekilmiyor dededin bunak hallerinden bıktım"dediğinde giden sinirim yerine kat ve kat gelmişti. Kucağıman hılzıca itip "tiksiniyorum senden uzak dur benden " dediğimde ayağı kalkıp kolumu tuttu "öyle deme baran biliyorum sende bana karşı bişiler hissediyosun ben dedenin tüm şifrelerini ele geçirmek üzereyim banka hesapları elimde zaten onları alıp burdan gideriz çok mutlu oluruz ne istersen sana veririm " dediğinde bende şarteller atmıştı boğazına sarılıp "öldürürüm seni benim senin gibi sürtüklerle sadece tek gecelik yaptığımı bilmiyo musun kendini ne zannediyorsun" dediğimde kendimi kaybetmiştim kolumun tutulmasıyla tutan kişiye yumruk attım attığım kişi dedemdi allah kahretsin diyip evden çıktım.
Bu kadını acilen bu evden yolllamam gerekiyodu yoksa katil olucaktım .
Eve gelip hızlıca odama girdim duşa girip dedeme yaptıklarım geldi tekrar nasıl bu kadar ileriye gitmiştim. Duştan çıkıp altıma siyah baksırımı giyip yatağa girdim en azından uyursam rahatlardım.

Kapının hızlıca vurulmasıyla uykumdan sıyrıldım saate baktığımda 6'yı gösteriyodu merdivenlerden inip kapıyı açtığımda . Hızla içeri dedem girdi ne işi vardı onun bu saatte burda salona geçip koltuğa oturdu . Kendince sinirli duruyodu bende içeri doğru yürüdüm ayakta durdum . " böyle olmıcak Baran acilen doktora gitmen lazım bu hayatta tek erkek torunumsun seninde gittikçe hasta olmana katlanamam "dediğinde ilkden ne dediğini anlamamıştım. Daha sonra bende sinirlenmeye başlamıştım "ne diyosun sen dediklerini kulağım duyuyo mu Baran vural doktora gidip tedavi olucak ve bunu tüm cümle alem duyucak bu zırvalıkları daha fazla dinliyemem " dediğimde merdivenlere doğru giderken dedemin "kardeşinin yerini söylerim uygun zamanda " dediğinde zaman durmuştu kardeşim yıllardır arayıp bulamadığım kardeşim varlığını bile unutuyodum bazen çok armıştım ama asla bi iz bulamamıştım o olaydan sonra arkamı dönüp "ne istiyosun " dedim "yardım almanı doktordan " dedi kabul etmek zorundaydım yapıcak başka seçeneyim yoktu. "Tamam kabul ama kimse onun doktor olduğunu bilmicek yardımcım olarak bilicekler lazım olduğunda evden yardım ediyo olarak bilinicek "dediğimde "tamam kabul ama bende kontrol edicem doktorunla arada iletişime geçicem" dediğinde kafamı sallıyıp şimdi çık evimden diyip odama doğru yürüdüm . Cihata mesaj attım doktor konusunu . Tabikide kendimi tedavi ettirmicem kimse bilmicek tedavi olmayacağımı hasta felanda değilim alt tarafı çok çobuk sinirleniyorum. Tedavi olmıyacağımı ben ve doktor bilicekti bitek.

Yakında bölümler gelicek arkadaşlar. Siz ne düşünüyosunuz baran hakkında ilerliyen bölümlerde ne olucak sizce ?

Sağlıcakla kalın
- rumeysaduygukk

SüreçHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin