3. Bölüm

193 75 8
                                    

Ne kadar istersen iste ne kadar çabalarsan çabala bazen işler yolunda gitmiyebilir zaten herşey dört dörtlük olucak değildir  .

Sinemle lobide bekliyorduk 10 dk geçmişti ama hala gelmedi en sonunda 'aymira kalk gidelim adam gelirse arar beni ' dediğinde biraz daha bekliyelim sinem ayıp olmazsın adama diyip ikna etmeye çalışıyodum.

Kızgın boğa geldi yine aklıma bende sonra arkasına dönüp adamına bişeyler söyledi ve yine o ciddi suratıyla dışarı doğrı yürümeye devam etmişti.

Arkasından bi ordu adam vardı sanarsın film çekiyoduk bu ne havalarya anladık zenginde ay aymira kızım ne diyosun sanane adamın parasından adamından . Ama şimdi hakkınıda yemiyelim kim görse adama tutulurdu ben burdayım diyen cinslerdendi aman bizim gibilerden uzak dursun.

En sonunda bize doğru yürüyen adamla birlikte ayağı kalıp dosyayı uzattım 'kusura bakmayın efendim trafik var bekletmek istemezdim yoksa' dediğinde
Sorun yok beyfendi tekrar geldiğiniz için teşekkür ederim dediğimde tebessüm edip geldiği yönden geri gitti.
O sırada sinem 'oh be aymira hiç bitmicek sandım bi an ' dediğinde gülmeye başladım.

İçeri parti alanına geçtiğimizde etraf çok kalabalıktı ve sanki kızlar defileye gelmiş gibiydiler kendimi bi an huzursuz hissetim sineme dönüp çok kalmayız değil mi diye sorduğumda yok tatlım bende çok alışamadım 2 saat sonra döneriz dediğinde kafamı salladım .

Saat 10 gösterdiğinde 2 saati çoktan geçmişti .
Bolca dans edip muhabbet ettik iyi kızlarda vardı aralarında. Pınar pastasını kestiğinde hediyesini verdik sinemle allahtan sinem ayarlamıştı bunu .

Daha sonra pınarın yanına gidip iyi dileklerimizi diledikten sonra mekandan çıkmıştık .

'Aymira yoruldun mı tatlım ' dediğinde sineme dönüp eve ama baya eğlendik dedim.

Eve girdiğimizde direk soyunup duşa girdim soğuk suyu seviyodum.
Duştan çıktığımda havluma sarılıp odaya geçtim şuan odada bitek ayna ve kıyafetlerim vardı. Havluyu çıkardıktan sonra aynada vücuduma baktım gerçekten güzel vücüdüm vardı ince uzun bacaklarım kıvrımlı belim ve az da olsa dolgun göğüslerim aklıma bi an lobideki adam geldi ve gözleri sanki burdaymış gibi hissettim bi an kafamı sağa sola sallayıp hemen üstümü giyindim hava sıcaktı o yüzden şort takımımı giymiştim.

Sinem uyumuştu heralde bende oturma odasına gidip yatağımı serdim yorulduğum için uykuya dalmam basit olmuştu.

----------------

İşe başlıyalı 2 hafta olmuştu 3. haftaya giricektim yarın .O kadar güzeldiki herşey burda bu kadar mutlu ve güzel olucağını tahmin etmemiştim iyi ki geldim buraya diyodum.

Alima hanım bana çok yardımcı oluyodu yaptığım işte çok dikkatli özenli ve severek yaptığımı böyle giderse iyi yerlere geliceğimi söylüyodu.

Şuanda tek başıma 1 hastaya bakıyodum küçük bir kız çocuğuydu annesinin ölümünden sonra psikolejisi bozulmuş ve kimseyle konuşmuyodu ama biz eceyle birlikte iyi anlaşmıştık resim yapıp kitap karakterlerini oynuyoduk bi türlü iletişim gibi .

Sineme gelirsek gerçekten kısa sürede bi insana ne kadar güvenilirse ona o kadar güveniyodum iyi ki onu tanımıştım bana çok yardımcı oluyo her konuda, ailesi Bursada yaşıyo sinemin sinem üniversiteyi istanbulda okumuş o zaman yurtta kalıyomuş tabi .

Onun arkadaş çevresi daha geniştti bi kaç kere gece dışarı çıkmıştık üniversiteyi burada okuduğu için tanıdığıda çoktu he söylemeyi unuttum sinemin bide takıntılı eski sevgilisi var nerdeyse hergün kapıya gelip affet sinem diye bağırıyodu bi türlü uzaklaştırmamıştık.

SüreçHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin