Deel 59

32 3 0
                                    

Pov Jungkook 

V had alles verteld dat Venus tegen hem had gezegd en ik voelde me meteen schuldig. ''Ik heb het echt verpest.'' zei ik zacht. ''Nee, zeg dat niet. Jij kon het niet weten. We kennen haar nog niet goed genoeg om dit te kunnen bedenken. Misschien moeten we de volgende keer eerst iets vragen voor we een reactie op haar geven.'' antwoordde RM. ''Ze is zo speciaal. Ik had beter moeten weten.'' zei ik. ''Ik heb gemeen tegen haar gedaan zonder dat ze het echt verdiende omdat ik je wilde beschermen. Eigenlijk had ik haar moeten beschermen voor haar vader en Rover.'' zei Jimin. ''Waar is ze nu?'' vroeg Jin aan V. ''Dat weet ik niet. Ze heeft mij haar verhaal vertelt en is toen gegaan.'' ''Wat is er met dit glas en water gebeurd? Zo koud is het niet.'' zei Suga. ''Venus.'' antwoordde V. ''Heel grappig V. Wat heb je ermee gedaan.'' antwoordde Jin direct. ''Ik spreek de waarheid, het was Venus.'' zei V. Ik was op de laptop bezig. ''Wacht wat, jongens volgens mij spreekt hij de waarheid.'' zei ik opeens en de andere kwamen naar me toe gelopen. ''Ik weet dat ik de waarheid spreek.'' zei V geïrriteerd en hij kwam kijken. ''Ik ben de camera beelden aan het bekijken om te zien waar ze heen is gegaan en ik kwam iets raars tegen op de beelden.'' Ik zette een stukje aan en we zagen een donkere ruimte. Op een gegeven moment was er opeens licht en stond Vee in het midden. ''Zie je. Ze heeft het licht niet met een knopje aangezet maar wacht nog even.'' Ik zette de video verder aan en we zagen een deur dicht zijn. Vee stak haar hand uit en de deur ging open. Ze knipte in haar vingers en het licht van de kamer ging uit. ''Ik weet dat die deur op slot zit. Dat heb ik gisteren nog gecontroleerd.'' zei RM en hij rende de kamer uit. Wij rende achter hem aan. 

Bij de deur stonden we stil. RM voelde aan de deur. ''Hij zit op slot.'' zei hij. ''Dat kan niet. Het is zeker dat het deze deur is. Ze kan hem niet zonder sleutel geopend en gesloten hebben.'' zei Jimin en hij voelde ook aan de deur. ''Van dat water dacht ik ook dat het niet kon maar het gebeurde wel.'' zei V. ''Ja, Venus is speciaal. We weten niet wat ze allemaal kan.'' antwoordde ik V en Jimin. ''Zo speciaal ben ik niet.'' hoorde we opeens vanaf binnen. Zonder dat we de deur aanraakte ging hij open. 


Pov Venus 

Nadat ik een tijdje had gezeten bij het water hoorde ik dat Liv vrolijk aankwam. Ik was er niet klaar voor om een hyperactieve en vrolijke Liv voor mijn neus te krijgen na alles. Dus ik zorgde dat ik met de volle snelheid weg ging. Ik gebruikte magie om naar de oefenruimte van BTS te gaan. Ik ging zitten en pakte een microfoon. Ik begon wat willekeurige liedjes van BTS te zingen tot ik stemmen hoorde bij de deur. Ik stopte abrupt en luisterde.  Het waren de jongens. Ik hoorde ze praten over de deur. De deur die ik had geopend met magie omdat ik weg wilde. Ze hadden het door. Ze hadden door dat ik anders was. Opeens hoorde ik Kookie zeggen dat ik speciaal was. Ik kon het niet laten om door de microfoon te zeggen dat ik helemaal niet zo speciaal ben. Ik opende de deur en begon een nummer te zingen die ik pas had geschreven. Het was een nummer waarin ik duidelijk maakte wat er aan de hand was. Een nummer waarin ik de gehele waarheid vertelde in een lied. 



Ik ben gelukkig weer beter dus er komen weer meer delen online te staan deze week. I purple you day . XX MWB 

BTS als vrienden?Where stories live. Discover now