Deel 74

30 3 0
                                    

Pov Venus 

Ik moest vandaag weer naar school. Ik haatte het daar. Niemand wist dat ik agente was en ik het dus al druk genoeg had. En ik werd gepest. Heel vaak. Ik had ook niet echt vrienden op 1 iemand na. Roos. Alleen sinds ik vaker optrek met BTS in plaats van met haar is ze boos op me. 

Na een kwartiertje te hebben gereden kom ik aan op school. Ik loop het gebouw binnen richting de kantine. Meestal zitten daar wel een paar kinderen die mij niet helemaal haten. Ik zie niemand die ik ken en besluit om alleen te gaan zitten en alvast een beetje wiskunde te doen. Ik schrik op uit een som door een jongen die opeens voor me staat. Ik kijk op maar herken hem niet. ''Hoi, ik ben Bram. Ik ben nieuw hier en ik vroeg me af waar B202 is. Daar heb ik zo les.'' ''In welke klas zit je?'' ''Ik zit in H4C.'' ''Ik ook. Dan lopen we zo wel samen erheen. Ik ben trouwens Venus maar je mag me gewoon Vee noemen. Dat doen heel veel mensen.'' ''Wat een bijzondere en mooie naam.'' ''Mijn ouders hielden van overdrijven.'' ''Zijn je ouders nog samen?'' ''Ik woon op het moment in een appartement, alleen. Mijn adoptieouders zijn wel super aardig en ik kom er nog erg vaak. Mijn echte ouders hebben me in de steek gelaten. Mijn echte moeder zie ik bijna nooit meer omdat ze volgens mijn vader te aardig is. Mijn vader kom ik wel vaker tegen maar dan is het meestal om me vol te schelden of pijn te doen.'' ''Oh, sorry. Ik wist niet dat je in een moeilijke familiesituatie zat.'' ''Het geeft niet. Ik heb een hele lieve broer, Max, en die komt vaak langs. Maar kom we moeten naar de les. Je wil mevrouw Duivels niet boos maken. Dat is een bijnaam. Niet tegen haar zeggen. Ze heet eigenlijk mevrouw Dievel.'' Ik sta op en loop met Bram naar het lokaal. De docent stelt zich voor aan Bram en ik ga alvast achterin zitten. Langzaam zie ik iedereen naar binnen lopen. Roos zie ik niet maar die kan zich weer is verslapen hebben. Als iedereen er is stelt Bram zich even snel voor en komt hij naast me zitten. Ik glimlach en pak mijn spullen. Mijn boek leg ik in het midden omdat Bram zijn boeken nog niet heeft. 

In de pauze loop ik met Bram naar de kantine. Het volgende uur hoeven wij niet te komen omdat ik dan Bram de school mag laten zien. In de kantine zie ik meteen het groepje Badboys op me afkomen. De eerste begint met schreeuwen maar Bram komt voor me op. Zonder succes. Hij word uitgelachen en aan de kant geduwd. Ze komen nu met zijn allen op mij af. Ik zet een stap naar achteren maar meer kan ik niet doen. Ik krijg een flinke duw en val op de grond. Ik doe mijn ogen meteen dicht omdat ik weet dat ik nu in elkaar word geslagen. Na een tijdje gebeurt er nog steeds niets dus open ik mijn ogen. De pestkop heeft een bloedneus en Bram staat voor me. Ik zie dat hij hard geraakt word. ''Niet doen!'' schreeuw ik. Ze kijken niet naar me om. 


En wat gaat er nu gebeuren? Je leest het in mijn volgende deel. Ter informatie het zijn 4 badboys tegen Bram en Venus. En het volgende deel komt zo ook al online. Ik heb er echt zin in vandaag. Veel leesplezier. XX MWB 

BTS als vrienden?Место, где живут истории. Откройте их для себя