Knuckles zápasník

80 5 0
                                    

,,Vítejte občané města Peachtowm. Dnes se koná každoroční soutež v boxu na počest boxera Merla "Rambo" Werzeva . I tento rok máme hodně mladých účastníků . Přeji všem I našim boxerům štěstí . " oznámil nadšeně vedoucí zápasu z tribuny .
Diváci křičí a jásají . Vedoucí utišil diváky a řekl.,, Tento rok výherce dostane výhru ve výši 10 000 Kč a nejen to . Dostane kožené rukavice samotného Werzeva ! " ,,Ty musím mít ! To vyhraji ! Budete moje ! ..." volali diváci i boxeři přes sebe .
,,Právě probíhá devátý zápas . V jednom rohu stojí bojovník Remy a druhém stojí Erik -Angel puch ( andělská rána ) . Boxeři připravit ! "hlásí hlasatel .
,,Přivítej porážku andílku ! " křičí Remy .,,To si nemyslím ..." odpoví odhodlaně Knuckles .Cink Cink . Zazněl zvon . ,,Levý hák , pravý hák , otočka ..."hlásí rozhodčí .
,,Konec hraní Remy ! " vykřine Knuckles a následně Remyho přišpendlí . ,,A máme vítěze ! Andělská pěsť ! " oznámil hlasatel výsledků.
,,Si skvělej ! Dobrá práce brácho ! Jen tak dál a vyhraješ ! " křičeli Tails , Amy a Sonic nadšeně. ,,Vždyť to nic nebylo... Zvládl bych jich i pět takových najednou ! "Zasmál se Knuckles.,,Ještě musíš vyhrát pět kol a vyhraješ celý zápas . " oznámila Amy.
Další kola probíhala podobně . Knuckles vyhrával kolo za kolem . Soupeři byli silnější a silnejší , ale i tak nestačili Knucklese porazit .
,,A máme tady finalisty ! V levém rohu Rodric nezlomný a v pravém Erik - Andělská rána . Uvidíme soubou titánů . Jeden z nich si dnes odnese titul boxer z Peachtown a sním i rukavice samotného Merla "Rambo" Werzeva ! " křičí vedoucí .
Cink cink . ,,A už jsou v sobě ! Erik provokuje Rodrica a daří semu . Jeho technika je nepopsatelně skvělá . Rodric bude muset dát do toho víc síli nebo naštíví podlahu !" Vykřikuje rozhodčí . ,,Jsi silný soupeř odkud jsi ? " ptá se Rodric celý orosený . ,,Z Andělských ostrovů , ty určitě neznáš ."odpověděl Knuckles a zasadil poslední ránu . Rodric spadl na zem celý zapocený a zlomený ...

     ,,A vítězem je Erik - Andělská pěst ! "Vykřikl rozhodčí a diváci jásali a tleskali

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,A vítězem je Erik - Andělská pěst ! "Vykřikl rozhodčí a diváci jásali a tleskali .,,Děkuji za účast na této souteži a všem co zápasili ať dobře dojedou domů ..." dopověděl řeč a převzal ceny vítěze .

" dopověděl řeč  a převzal  ceny vítěze

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Sonic : Metamorf Where stories live. Discover now