Vítěz může být jen jeden

40 4 0
                                    

,,Hahahá ! Znič je Steve !"vykřikl Eggman a z lodi vyskočil netvor.

,,Hahahá ! Znič je Steve !"vykřikl Eggman a z lodi vyskočil netvor

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,Ten zas vypadá ..."řekl si ježek Sonic a držel fialový smaragd .Netvor zařval , až to pěkné nebylo.Rubín mněl na hrudi , ale nahlavě mněl  o něco zajímavější předmět.,,Smaragd !"vykřikl Sonic na mostě.,,Ten tak nedostanete , když jsem ho nedostal já !"zasmál se Eggman.,,Jo , ale my nejsme ty eggtrdlo !"odpovídá Sonic.
,,Musíme ho dostat z centra !"řekl Tails když i s Amy a Knucklesem dorazili v letadle k mostu.,,Ale kde ?"zeptal se Knuckles.,,Na letiště , tam je snad místa dost."odpovídá Shadow z vysílačky.,,A kde je ?" ptá se Amy .
,,Asi severo-západně je jedno ..."řekl Tails.
Sonic zatím uhýbal netvorovi co vypadal jako dost naštvanný vlkodlak.
,,Sonicu ! Zkus ho nalákat na severo-západ. Je tam velký prostor nato abychom ho oddělali!"vykřikl Tails.
,,Žádný problém !"odpovídá Sonic.
,,Jdu nato !"řekl Silver , protože vědel ,že ho bude muset chytnou a přepravit ho tam.
,,Už ho mám , ale dlouho ho tak neudržím ..."oznámil Silver.Netvor se sice nemohl volně hýbat , ale cukal sebou .,,Za mnou !"vykřikl Tails a Sonic vyskočil na volné křidlo .Než se Eggman zpamanoval co se stalo , ostatní už byli nad Ladronkou.,,Mně se nezbavíte !"ozval se za nimi Eggman a předletěl Silvera. Netvor byl najednou volný a nabyl podoby menší Godzilly .

 Netvor byl najednou volný a nabyl podoby menší Godzilly

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,Tohle jsem nečekal..." řekl si Shadow a opustil svoji motorku .Vyletěl a hodnotil situaci .,,Hmm ještě kousek...To udělám jednoduše..." řekl si a pomocí smaragdu se přesunul na ještěrovy záda.
,,Co tam děláš Shade !?"okřikl ho Sonic .,,Uvidíš !"odpovídá Shadow a i s  obří jěštěrkou se přemístí na letiště.Ostatní tam zachvíli taky byli.
,,Musíme zněj nějak dostat ten smaragd !"vykřikl Knuckles.,,Já vím jak !..."povídá Amy a podívala se na Silvera . ,,Zase Já ?No dobrá..."řekl s nechutí Silver a odletěl nad obří ještěrku.
Ostatní upotávali pozornost nestvůry.
Sonic podbíhal. Shadow házel oštěpy.
Tails dělal nebezpečné nálety.
Knuckles zase trhal stromy , házel kameny , které Amy následně odrážela na netvora.,,Dávej pozor Amy ! Ten mně skoro trefil ..."okřikl jí Silver když okolo něj proletěl obzvlášť velký balvan.,,Je těžší než jsem si myslel..."řekl Silver když ho konečne chytil.Pomocí své shopnosti pohybovat věcmi vyšrouboval smaragd z netvorovy hlavy.
Netvor zařval a ohnal se ocasem.Silver dostal pěknou ránu . Netvor ho odrazil daleko. ,,Silvere !"někdo za nima zakřičel a najednou se objevila ohnivá čára směřující za Silverem .


Sonic : Metamorf Kde žijí příběhy. Začni objevovat