'Son

234 21 14
                                    

Z Gazetesi

Güne üzücü bir haberle başlıyoruz. Yükselmekte olan ünlü grup One Direction'ın solisti Zayn Malik dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Grubun ilk konserinden sonra ilk solistleri ve grubun kurucusu Liam Payne'in grubun geçirdiği trajik kazasında öldüğü biliniyordu. Grup bu olaydan sonra dağılmamıştı. Liam yerine yakın arkadaşı, Zayn Malik, geçmişti. Grubun yükselişi tam gaz devam ederken acı haber alındı. Zayn Malik boğularak yaşamını yitirdi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Grubun diğer üyeleri Louis Tomlinson ve Niall Horan henüz konu ile ilgili açıklama yapmadı. Grubun şimdiki durumu ne olacak, hepimiz merak ediyoruz.

Her sokak sana çıkıyorsa,
Her adımda ölüyorsam,
Her adımda ağlıyorsam,
Günlerin hepsini çöpe attım ben.
Gidiyorum.

İntihar hiçbir zaman çözüm değildir. Her zaman bir umut vardır. Ama bazıları bunu göremez. Zayn bunu göremedi. O da sevgilisinin peşinden gitti.

Söylenene göre o gece gökyüzünde daha önce hiç görülmemiş iki yıldız belirdi. Dip dibeydiler. Bana sorarsanız bu bizim iki aşığımızdı. Başka boyut veya evren farketmedi, onlar hep birbirlerini sevdiler. Sevecekler.

~~

Düşüncelerinizi alayım...

gittin gideli. || ziam.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin