39.

310 30 10
                                    


Az elmúlt órákban gondolkodtam.Mi lett volna,ha nem tört volna ki ez a hülye vírus?Akkor most nyomkodnám a telóm és sorozatokat néznék?Ashley-vel nyomoznák Shawn után?
Azért nem mondom,hogy annyira szörnyű ez az egész,azt leszámítva,hogy nap mint,nap újabb élet halál körülmények között mozgunk.

Ha nem tört volna ki a vírus,akkor nem ismertem volna meg,Shawnt,hogy milyen jószívű is ő igazából.Milyen törődő,kedves,vicces,bolond és bátor fiú.

Nem ismertem volna,Christina Grimmiet,aki szintén nagyon kedves,először még kissé bátortalan volt,később egyre tapasztaltabb lett,ügyesebb,gyorsabb.Nagyon bírom azt a hülye fejét.

Cameron Kibaszottul helyes Dalas.Először így mutatkozott be.Emlékszem már az első találkozásunkkor megfogott benne valami.A szívem egyre gyorsabban kezdett dobogni,mikor a közelemben volt.Az első csók...
Az első összeveszés...
Kibékülés...
Az első verekedés...

Alex Lange.Alex egy nagyon kedves barátom.Ő adta nekem az első csókot,ami nagyon jó volt.Nagyon bátor,vicces,dilis fiú,akit nagyon örülök,hogy megismertem.Remélem nem ették még meg a kóborlók.Hiányzik...

Justin.Justin egy nagyon aranyos,kedves,bátor fiú,akinek még sosem voltak cikis élményei.Justin megmentett minket.Örökké a szívemben fog élni.

Andy,egy nagyon nagy szívvel rendelkező,okos,ügyes,kedves,helyes,bátor fiú,akit mindenki kedvel.Őt nem egészen a kezdetektől ismertük meg,de azóta is a csapatunk része.A vezetőnk.

Clary egy bátor kislány,aki túlélte az apokalipszist.Egy nagyon kedves,ügyes,szép lány.A lelki társam.

És Ian Harding.Számomra egy rejtély a viselkedése,amit muszáj kiderítenem,hogy mit miért tesz.Első találkozáskor már rögtön bedobott egy házba,amit kibéreltek a kóborlók.
Nem mondom,hogy jól alakult a kapcsoltunk,de később egyre többet beszéltünk.Barátok lettünk.Legalábbis azt hittem.Elárult engem és a csapatot,ami egy hatalmas pofon volt tőle.Néha azt hiszem direkt játszik az éréseimmel.Ő Ian,egy kiszámíthatatlan,helyes fiú,aki elcsavarta a fejem.

******

Pár percel később már a konyhán pucoltam a krumplit Ashley-vel,Tinával és pár szolgával.Na.Jó.Ez kicsit gonosz volt.

Egy középkorú fickó lépett be,Iannel az oldalán.

-Az újoncok jöjjenek velem.A többi marad!-szólalt meg rekedtes hangon a férfi.

Mikor kiértünk a folyosóra Ian, zsebéből elővett egy kést és elvágta a férfi torkát,aki a padlóra esett.
Kimeresztett szemekkel néztünk a fiúra,kinek kezéhez vér tapadt.Segítettünk Iannek egy szobába behúzni a fickót,utánna beléptünk egy helyiségbe,ahol Fültágító és haverjai álltak,középen egy asztallal,amin injekciós tűk voltak.

-Lányok.Ki lesz az első?-lépett felénk mosolyogva,Fültágító.Gúnyosan végignézett rajtunk-Mondjuk,Te-mutatott rám-Téged kedvellek a legjobban.Grr-vigyorgott-Na nyomás!-mondta,s egy székhez kezdett ráncigálni-Evelyn!-kiáltotta,mire egy lila hajú,fiatal lány lépett be,kezében egy nem is tudom mivel,amin a végén egy hosszú,hegyes izé volt.

A lila hajú,fagyos pillantással nézett,Fültágítóra.Idegesen elkapta a karom és valami hideg kenőcsöt kent rá.

-Ne aggódj.Egy perc és ennyi.Nem fog fájni-erőltetett magára egy mosolyt.

-Állj!-sietett hozzánk,Ian-Egy rab megszökött!És egy őrt megöltek.Most kaptam értesítést.Lehet,hogy a többi is szökni próbál,ha egynek sikerült,a többinek is fog.Nem olthatjuk pont most be ezt a libát!-mutatott rám,ijedten Ian.

Ezt még visszakapod!

-Mi az,hogy egy őrt megöltek?Ki vagy kik?He?!És mi az,hogy megszökött innen VALAKI?-ordította,Fültágító-AZONNAL INDULJON MINDENKI...-Melyik tűnt el?

-Cameron-válaszolt,Ian.

-AZONNAL INDULJON MINDENKI CAMERON KERESÉSÉRE!-kiáltotta a teremben lévőknek,akik bólintva szaladtak ki a helyiségből,hogy elmondják a többinek.

Most Cameron tényleg megszökött innen?

-Nyugodj le.Remek embereink vannak.Megtalálják azt a senkiházit!-nyugtatta Ian,Fültágítót,s közben a  kezével próbált valamit elérni az asztalról.

-Ajánlom is,különben a lányok fogják bánni-nyalta meg gusztustalanul herpeszes ajkát.

-Ne haragudj-mondta mosolyogva Ian,majd hátulról átszúrta Fültágitó homlokát-Gyertek!A fiúk már várnak minket a kapunál-kapta el a kezem,majd együtt kezdtünk szaladni a kapu felé.

A folyosón pár katona utánunk kezdett szaladni,de Ian ügyesen lelőtte őket.Egymás után estek el egymás testében.

-Kapjátok el őket!-kiáltotta az egyik katona.

Kiértünk a kapuhoz.Mindannyian ott voltak.Néhány karcolással a fejükön,de éltek és csak ez számít!

-Lucy!-szaladt felém,Cam-Annyira aggódtam érted-tolt el magától,hogy a szemembe tudjon nézni,ami könnyes volt-Istenem!Lucy!-húzott újból magához-Nem bírnám ki,ha bármi történne veled!Esküdj meg,hogy túléled ezt az egész szart!

-Csak akkor,ha te is-szipogtam-Én sem bírnám ki,ha bármi történne veled...

-Nem szerenték ünneprontó lenni,de amíg ti itt romcsiztok,addig mi-mutatott,Ian magára és a fiúkra-lövöldözünk és fogy az időnk.Lucy-sóhajtott-Mondd,hogy emlékszel a kódra amit mondtam!

Ööö...Gondolkozz,Lucy!

-Igen!

-Akkor mire vársz?!Írd már be azt a szerencsétlen számot!-kiáltotta,Ian.

-Vegyél vissza,Harding-szólalt meg,Cam amíg én a kóddal bajlódtam-Lucyval ne merj így beszélni.Értetted?

-Elég!-kiáltottam rájuk-Kész.

A kapu nyikorgással kinyílt.
Rohanni kezdünk a...Semmibe(?)

Mit gondoltok Ian viselkedéséről?

Zombie Apocalypse [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now