H 1 Dit ben ik

8 0 0
                                    

P.O.V Tess
Hoi ik ben Tess een normaal meisje van 16 jaar. Ik heb een leuke vrienden groep iedereen is een beetje raar, maar als nog ik voel me onzichtbaar. En mijn vrienden noemen me vaak Tessie. En mensen buiten mijn vriendengroep noeden me de nerd van T4D en zo noemen docenten me ook. Als ik antwoord weet op de vraag die ze stelde zien ze me en negeren ze me. En ook als ik een vraag wil stellen omdat ik het niet zeker weet doen ze het ook.

Thuis heb ik mijn ouders en 2 oudere broers. De ene van 21 en de andere 19 jaar. Ze treiteren me vaak vooral tijdens het eten. En als ik ga shoppen met mijn moeder. Staan we op de dames afdeling. O kijk Tess, wat een leuke jurk, wat vind jij er van? Wat ik er van vind dat is LELIJK, VRESLIJK en totaal NIET MIJN STYLE!! Mijn style is je zult het niet verwachten het is niet nerdachtig, maar juist het tegenovergestelde stoer en jongensachtige. Dat ben ik best erg jongensachtige, daar plagen mijn broers ook vaak mee. Ik praat ook best snel met jongens en juist niet hoe de meeste meiden doen; nee, jij praat met hem (jongen die ze leuk vind) ik durf niet. Ik zit namelijk op korfbal, daar zijn jonges en meiden gemengt. Dus dit ben ik, nou eenmaal!!!! En als je dat niet leuk vind, daar is de deur dan hoef je ook niet mijn tijd te verspillen. DOEI!!!

P.O.V Jason
Hey ik ben Jason een normaal jongen van 16 jaar. Ik heb een grote vrienden groep, de coole en populaire tiener van school. Mijn vrienden noemen me vaak jas of de dromer. Op school als de docenten een vraag stellen steek ik mijn hand niet op of als ze me direct een vraag stel geef ik het foute antwoord, zo dat niemand weet hoe slim ik ben. Ik wil gewoon niet bekend staan als die nerd, zoals een iemand die in T4D zit die wordt alleen maar zo aan gesproken door iedereen zelf de docenten. Nee, dank je hoor. Maar ik sta jammer genoeg wel bekent als een mannen slet.😔

Bij mij thuis heb ik mijn ouders, oudere broer en jongere zusje. Mijn broer is 20 jaar en mijn zusje is 12 jaar. Door de 4 jaar verschil tussen ons gaan we niet zo veel met elkaar om, dat stoor me soms nog al maar waarschijnlijk zijn we later wel closer met elkaar.

En qua stijl die ik heb is gewoon vind ik zelf simpel. Spijkerbroek en een T-shirt of trui, ligt aan het weer.
En ik ga mijn stijl voor niemand veranderen.

Dit is mijn eerst boek. Ik doe maar wat. En als er spelling fouten er in zitten ben deslexie, daardoor de fouten.

onzichtbaar Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu