H6 4 maanden Later

7 0 0
                                    

P. O. V Tess

We zijn allemaal bezich met het trainen van de examens. Ze zeggen allemaal dat ik coenloude zal gaan slagen, ik kan alleen maar hopen. Nask1 (Natuurkunde) ik hou daar van!! Dus dat word een eitje. 🐣

Ik heb Jason niet meer gezien. Ja, ik ben achter zijn naam gekomen. Gewoon rond vragen, iemand hem kan beschrijven hoe hij is. En met hem niet gezien. Is niet echt waar. Hij liep 10 keer per dag langs me, dus in de 4 maanden zo'n 1190 keer langs me en hij zag me niet!!!! Ik heb er niet over gepraat met mijn vrienden. Omdat ik toch weet hoe ze zullen antwoord:"Denk er niet aan, je bent te goed voor hem, richt je op school." Al  dat soort antwoorden.

Ik heb me ingeschreven om 2 jaar in de VS naar een high school te gaan daar. Ben ook al aangenomen!! 🤯 Daar heb ik zo'n zin!! En dan ga ik hem ook niet meer zien, geen last van beschermde vrienden, nerd van de school. Nou de laatste 2 weet ik niet zeker.

P. O. V Jason
Ik heb haar niet meer gezien. Je zou denken dat ik nu haar naam weet, kan opzoeken en aan mensen vragen. Maar telkens als ik in de buurt kwam van haar dacht ik stuur iemand me de totaal andere kant op. Ik dacht zelf dat ik haar soms zag, maar ik weet het niet zeker. Misschien wil ze me niet en heb ze tegen haar vriendin gezegt dat ze me de totaal andere kant op moet sturen als ik naar haar vraag, het is alleen een theorie.

De examentraining zijn begonnen en mijn vrienden zeggen dat ik het niet ga halen. Maar ze kennen me cijfers niet. Ik ben een nerd, ik sta bijna overal een 10 voor. Weten dat ik me examens ga halen. Ik ga na de vakantie naar de VS voor 2 jaar, op een high school daar. Nieuwe vrienden en dan bent ik niet de jongens slet, populere jongen. Maar dan kan ik juist me zelf zijn. En misschien gaat Tess het zelfde doen als mij. Ik kan alleen maar hopen!!! We zullen zien.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 11, 2023 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

onzichtbaar Where stories live. Discover now